Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 (32/64-bit)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

NET Version Detector

Програмна платформа Microsoft .NET Framework потрібна для запуску та нормального функціонування програм та ігор, що використовують дане середовище. Для різних програм потрібні різні версії .NET Framework. Щоб самостійно не шукати після встановлення чи перевстановлення ОС, або в разі відсутності даної бібліотеки, можна скористатися програмою NET Version Detector.

Програма покаже які версії середовища .NET Framework вже інстальовані на вашому комп’ютері, а яких не вистачає. Інтерфейс у програми дуже простий. Для початку роботи потрібно запустити виконуючий файл програми. Встановлення вона не потребує. Далі ви побачите яких версій платформи не вистачає на вашому комп’ютері. Біля кожної версії дві кнопки.

Одна (ліва), при натисканні на неї, завантажує онлайн інсталятор відповідної версії .NET Framework, інша – відкриває сторінку для завантаження SDK. Для більшості користувачів потрібно використовувати пряме завантаження інсталятора та запустивши його, інсталювати.

Знизу вікна програми виводиться текстова інформація про наявні платформи .NET Framework, яку можна скопіювати у буфер обміну, натиснувши на кнопку «Copy».

Сторінка авторів програми NET Version Detector