Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Homedale

Програма Homedale являється невеликою та портативною утилітою, яка дасть змогу вести моніторинг за точками доступу Wi-Fi мереж. Використовуючи Homedale ви отримаєте інформацію про стан мережі та її рівень сигналу. Ви будете проінформовані про MAC-адрес, виробника, назву точки доступу, частоту, тип шифрування, кількість каналів, бітрейт та ін.

Також програма виведе розширену інформацію про мережний модуль, який використовується у вашому пристрої.

За допомогою зручної реалізації у графічному вигляді відображені рівні сигналів точок доступу. Так ви зможете оцінити найстабільніший канал, що важливо при використанні Wi-Fi мереж у громадських місцях, коли ви хочете мати стабільний та швидкий канал.

Із опцій програми ще наявна інформація про ваше місцеположення, яке показується на карті.

Щодо технічної сторони, то працює Homedale із Wi-Fi мережами 802.11a /b/g/n/ac в смугах частот 2,4 ГГц та 5 ГГц, використовуючи канали шириною 20, 40, 80 і 160 МГц.

Відслідковуючи рівень сигналу на графіку в часі, можна створювати скриншоти або записати інформацію у текстовий файл. Для цього потрібно викликати контекстне меню

Програма безкоштовна, інформативна, зрозуміла та проста у використанні. Більшого для отримання інформації і не потрібно.

Сторінка розробників програми Homedale