Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська, українська

SPLASH – ключ більше не потрібний

Не знаю як ви, але я знаю про даний програвач досить давно. Сама компанія існує із 2010 року і встигла випустити декілька дуже цікавих та якісних продукти. І Splash програвач являється одним із них. Даний програвач являється одним (якщо не самим) ощадливим у світі із ідентичних програм. Тобто, навантаження на процесор буде мінімальним, навіть при відтворенні відео у високому розширенні.

Був період коли програвач досить довгий час не оновлювався. І от, із версії 2.3.0 розробники вирішили зробити його абсолютно безкоштовним.

Деякі особливості:

Повна оптимізація для HD відео

За допомогою програвача можна не лише відтворювати відео із високою якістю але і конвертувати його. І все плавно та якісно. Від запуску відео до його відтворення потрібно менше секунди.

Конвертуйте улюблене відео

Подобається ролик? Виберіть один із наперед встановлених профілів та експортуйте відео в один із популярних форматів. Зберігайте відео для Facebook, YouTube™ чи для мобільних пристроїв. Всі операції проводяться у зручному, стильному та зрозумілому інтерфейсі.

Відмінна якість відео – Picture2

Picture2 являється вдосконаленою системою для оброблення зображення із відмінною картинкою на виході. Отримайте чіткі та плавні рухи у відеороликах та насолоджуйтеся переглядом.

Компактний та інноваційний інтерфейс

Splash являється найшвидшим програвачем. Перемотуйте відео без затримок для пошуку сцени без переривання відтворення.

Налаштування кольорів

Налаштуйте кольорову гамму інтерфейсу на свій смак. Це може бути наприклад, кольорова схема під стиль шпалер вашої операційної Windows.

Цифрове телебачення

Ви можете переглядати улюблені ТВ передачі прямо із програвача. Переглядайте DVB-T телебачення у високій якості.

Субтитри

Splash підтримує всі основні типи субтитрів, включаючи внутрішні та зовнішні файли. Субтитри досить швидко додавати та налаштовувати розмір шрифту, колір, положення на екрані.

Апаратне прискорення

Для плавного відтворення відео та підвищення якості і швидкості роботи ви зможете скористатися технологією апаратного прискорення. Підтримується NVIDIA® NVENC, AMD APP і Intel® Quick Sync. Все залежить від відеокарти, що встановлена у вашому комп’ютері. Використання апаратного прискорення робить відтворення відео більш плавним, а експорт набагато швидшим.

Розширення відео

Із самого початку Splash розроблявся для роботи із відео високої чіткості. Він підтримує формат AVCHD™. Технології Picture2 та Motion2 плавно відтворять ваші відео у 20/24/25/30p кадрів на секунду.

Масштабування відео

Для експорту відео використовуються сучасні просунуті технології опрацювання. Тому різкість та чіткість ваших експортованих роликів гарантується. Технологія оптимізована під багатоядерні сучасні процесори.

Кодеки

Всі відео та аудіокодеки оптимізовані під сучасні багатоядерні процесори та під апаратне прискорення вашої відеокарти (GPU). Вибираючи Splash ви використовуєте високопродуктивні оптимізовані технології низького енергоспоживання. Так що економиться навіть ваша електроенергія та збільшується тривалість роботи від батареї.

Економія електроенергії

Як вже написано вище, програвач виконує мінімальне навантаження на апаратну складову комп’ютера. А тому він у порівнянні із аналогами ще й більш екологічний.

Сторінка програми Splash