Clipboard History

Clipboard History 2 — розширення для Google Chrome, що являє собою менеджер буфера обміну. Як відомо буфер обміну може містити лише один фрагмент скопійованого тексту, а даний плагін буде зберігати все те, що скопіювали. Таким чином ви можете продивитися історію та знайти потрібний фрагмент тексту. Плагін буде зберігати не лише тескт із браузера, а й від інших програм вашої операційної системи. Єдиною умовою при цьому є відкритий браузер Google Chrome та увімкнений плагін Clipboard History 2. Підтримується синхронізація скопійованих фрагментів між різними комп’ютерами. Скопійовані фрагменти будуть доступні на всіх ПК на яких встановлений браузер Google Chrome, потрібно лише увійти у свій акаунт.

Для зберігання записів використовується сховище chrome.storage, в якому всі дані шифруються. Синхронізація ручна, без вашого відома ніщо не буде відправлятися. Об’єм сховища відображається не лише на вкладці «cloud», а й на самій кнопці.

Clipboard History

Щоб скопіювати знову раніше збережений фрагмент потрібно просто натиснути на нього. Також можна додати певні елементи в обране. Вони завжди будуть доступні із контекстного меню в будь-якому місці на сторінці де можна вводити текст. Такі елементи не видаляються при очищенні історії.

В налаштуваннях можна задати термін зберігання скопійованих фрагментів або обмежити їх кількість. Є можливість задати максимальний обсяг тексу, який не буде додаватися в історію. Сортувати елементи можна по часу додавання, а також за часом останнього використання.

Сторінка доповнення