Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 та Windows 11
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Free Photo Viewer and Editor - cPicture

Програма cPicture не потребує встановлення та буде працювати із будь-якого носія. Являє собою переглядач, каталогізатор та редактор фото. Редактор cPicture має зручний сучасний інтерфейс та простий в користуванні.

Ви легко можете вибирати папки, які містять зображення та переглядати фото у вигляді мініатюр, а також відкривати їх на повний екран. Для повноекранного перегляду потрібно виконати подвійник клік лівою клавішею миші або натиснути на клавішу Enter.

Можна легко редагувати та видаляти EXIF інформацію, яка міститься у знімках. Доступний детальний перегляд інформації по кожному знімку. У властивостях можна переглянути загальну інформацію, EXIF, структуру, гістограму, ступінь стиснення та бінарний код.

Можна виконувати такі звичні операції як видалення ефекту червоних очей, обертання, конвертування в інші формати, перегляд у вигляді слайд-шоу, друк, зміна розміру, а також прив’язувати фото до GPS координат.

Програма підтримує імпорт зображень із сканера, камери, буфера обміну та ін. Присутній пошук, можливість розділяти панорамні знімки та друк фото із налаштуваннями.

Непоганий графічний редактор. Єдиний мінус – це відсутність інтерфейсу на рідній мові.

Сторінка програми cPicture