Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 6.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Program for blocking unknown and hidden numbers - Call Blocker - Blacklist App

Call Blocker - Blacklist App може стати незамінним інструментом для блокування дзвінків від невідомих, прихованих номерів, а також дзвінків від різних шахраїв.

Після встановлення потрібно дати всі можливі дозволи для нормальної роботи програми. Також потрібно встановити Call Blocker за замовчуванням для дзвінків. Скоріш за все, буде потрібно дозволити для програми відображення поверх всіх вікон та внесення інших змін в налаштування, які вона попросить. Необхідна безкоштовна реєстрація.

Call Blocker - Blacklist App

Call Blocker - Blacklist App

Call Blocker - Blacklist App

Call Blocker - Blacklist App

Використовуючи програму, можна захистити себе від спамерів, маркетологів, колекторів та інших небажаних дзвінків. Можна створити власний чорний або білий список.

В налаштуваннях доступне вмикання та вимикання блокування, а також можна вибрати номери, які будуть блокуватися: підроблені схожі номери, приховані номери, невідомі номери, фальшиві номери, нечислові номери, номери, що виглядають як e-mail повідомлення, комерційні та міжнародні номери.

Call Blocker - Blacklist App

Можна вибрати режим блокування: ігнорувати або скидати на голосову скриньку. Аналогічного застосовується для дзвінків на другій лінії. Також можна вказати пріоритет блокування (у випадку якщо виникає конфлікт. Наприклад, один і той же номер міститься в білому та чорному списку). Присутня можливість блокування номерів по масці.

Окремо можна відмітити режим «Не турбувати». Можна вказати дні тижня та час доби у які вас не повинні турбувати. У цій категорії також налаштовується тип блокування: блокувати всі номери, крім контактів, або вказати список дозволених. Знаходиться даний режим в меню зліва (три риски) → Не беспокоить.

Call Blocker - Blacklist App

Call Blocker - Blacklist App

Окреме меню відповідає за налаштування ідентифікатора для дзвінків від вхідних абонентів, а також показ сповіщень.

Для зміни мови потрібно відкрити налаштування (Settings) → Appearance → Application Language.

Call Blocker - Blacklist App

Зверніть увагу на додаток для смс – QKSMS, який може працювати в парі з Call Blocker. Так ви зможете керувати блокуванням не лише дзвінків, але й смс повідомлень.

На мою думку, продумана програма до дрібниць. Але не всі функції можна використовувати безкоштовно.

Сторінка додатка Call Blocker в маркеті