Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.1 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/Реклама
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Program for blocking incoming and outgoing calls

Програма Call Blocker - block incoming and outgoing calls допоможе вирішити таку поширену на сьогодні проблему, як блокування небажаних дзвінків. На жаль, у наш час все частішають випадки виманювання та витоку у публічний доступ приватної інформації, яку шахраї використовують для кражі або шантажу. Крім того, можуть телефонувати працівники банків, рекламних агентств, невідомі номери на які передзвонити неможливо та ін. Але заблокувати увесь цей спам можна дуже просто.

Для цього потрібно встановити програму Call Blocker з маркету та налаштувати під власні потреби. Після встановлення потрібно надати для додатка запитувані дозволи, в іншому випадку він працювати не буде.

Call Blocker

Також потрібно вимкнути оптимізацію батареї.

Call Blocker

Наступний етап передбачає надання дозволу для перегляду сповіщень.

Call Blocker

На кінцевому етапі потрібно надати дозвіл для встановлення Call Blocker додатком за замовчуванням для здійснення та керування дзвінками.

Call Blocker

Для правильного блокування закордонних номерів потрібно вказати країну свого проживання.

Call Blocker

Після цього можна вибрати, що блокувати. Можна блокувати приховані номери, міжнародні номери, або всі номери, крім номерів з телефонної книги. Присутній білий та чорний список.

Call Blocker

Наявний планувальник (Scheduler) за допомогою якого можна гнучко керувати блокуванням номерів за розкладом.

Call Blocker

Call Blocker може також обмежувати вихідні дзвінки, що в деяких ситуаціях може бути корисно.

Call Blocker

В налаштуваннях можна вибирати спосіб блокування, вмикати та вимикати сповіщення, увімкнути захист по пін-коду, або за допомогою біометрії, налаштувати резервне копіювання та ін.

Із плюсів можна відмітити достатньо непоганий функціонал та кількість опцій (в тому числі й блокування вихідних дзвінків), із мінусів – рекламу.

Сторінка додатка Call Blocker в маркеті