Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Додаток безкоштовний
Мова інтерфейсу: Російська/англійська

Сканер QR і штрих-кодів для вашого Android абсолютно безкоштовно

Практично скрізь в наш час можна побачити QR чи штрих-коди, за якими приховується певна інформація. І щоб цю інформацію побачити, потрібно встановити спеціальну програму, яка використовуючи камеру вашого смартфона чи планшета, зможе зчитувати такі коди. І «Сканер QR і штрих-кодів» якраз відноситься до таких програм.

Насправді у маркеті таких програм тьма-тьмуща, аж очі розбігаються. І вибрати серед такої кількості щось достойне досить важко. То хочуть грошей, то реклами більше ніж користі із самого додатка, а деякі працюють лише через інтернет.

Даний сканер працює без наявності інтернету, реклама хоч і є але вона не назойлива та не заважає працювати. З час використання на моїх пристроях програма працювала без проблем і розпізнавала всі коди. Деякі користувачі пишуть, що нічого не розпізнає. Але, скоріш за все, якість роботи додатка сильно залежить від самого пристрою.

Використовувати програму простіше простого — відкрити сам додаток та навести камеру на штрих чи QR-код, програма розпізнає закодований елемент. І якщо, наприклад — це був лінк на певну сторінку, то можна не закриваючи додаток перейти на розшифровану адресу, вибравши додаток для відкриття (один із встановлених у вашій системі браузерів).

Сканер вміє зчитувати всі типи QR-кодів та штрих-кодів, включаючи: текст, URL, ISBN, продукти, контакти, події календаря, адреси та повідомлення електронної пошти, місце розташування, Wi-Fi і багато інших форматів.

Використовуючи даний сканер ви можете зчитувати коди в магазинах та порівнювати ціни онлайн на вибрані продукти в інших магазинах і економити гроші.

Застосувань на практиці такої програми безліч, включаючи різноманітні завдання у процесі навчання в школі чи до школи. Щоб QR-коди генерувати самому можна скористатися рекомендаціями із наступної статті, яка розповідає про сервіси, що допоможуть виготовити власний QR-код.

Google Play