FullReader

Хто ще не вирішив, яку програму встановити для читання електронних книг, або ваша вже встановлена програма не відповідає вашим потребам, то FullReader може бути достойним кандидатом. Цей додаток отримав багато позитивних відгуків та включає легкий та зрозумілий інтерфейс, що поєднався із високою функціональністю.
Програма підтримує основні формати: fb2, epub, doc, rtf, txt, html, mobi, pdf, djvu, xps, cbz, odt, cbr, docx (підтримка Android 4.0 та вище) zip і rar з текстовими форматами всередині, а також відтворює аудіокниги в форматі mp3. Щоб мати змогу читати в голос формат TTS, потрібно встановити додатковий плагін.

Ви маєте змогу змінити зовнішній вигляд програми, використовуючи безліч налаштувань, створювати цитати та ділитися ними за допомогою SMS, Bluetooth, а також через соціальні мережі. Підтримується синхронізація із хмарним сервісом Dropbox. Наявний віджет, що відображає список останніх відкритих книг. Підтримується денний та нічний режим, перелистування сторінок із анімаційними 3D ефектами, підтримується додавання шрифтів. FullReader має зручну та потужну пошукову навігацію, за допомогою якої ви легко знайдете потрібний уривок тексту.

За допомогою вбудованого файлового менеджера можна відкрити підтримуваний файл із вбудованої пам’яті пристрою, або із картки пам’яті.
Програма стане незамінним помічником для читання текстових файлів, книг, газет, журналів та коміксів.

Підтримувана ОС: Android 2.3 +
Мова інтерфейсу: Російська
Права Root: Не потрібні

Google Play

Сайт програми