Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Remote control program for Android TV

Керувати приставками та телевізорами, які працюють на ОС Андроїд можна із будь-якого телефону або планшета на які потрібно встановити спеціальне програмне забезпечення. Я розказував про програму від компанії Google – «Android TV Remote Control», яка вже не працює. Поточний додаток повністю робочий та підтримує останні оновлення Android TV.

Додаток від компанії Google повністю перестав функціонувати. Навіть більше, зараз мій пристрій вже не підтримується, хоча недавно я його встановлював з маркету та оновлював без проблем. Протестувавши більше 30-ти програм, стало зрозуміло, що працювати вони не будуть.

Зовсім випадково натрапив на програму «Android TV Remote», яка в мене працює без проблем. За відгуками, вона без проблем працює і в інших користувачів. Тому раджу спробувати.

Після встановлення потрібно для програми надати запитувані дозволи та під’єднатися до тієї ж мережі, що й приставка/телевізор. Якщо все зроблено правильно, то на телевізорі ви побачите тимчасовий код, який потрібно ввести у програмі.

Remote control Android TV

Після вдалого з’єднання можна керувати практично всіма функціями пристрою, який працює на Android TV.

Сторінка додатка Android TV Remote