Boat Browser

Boat Browser — швидкий браузер для мобільних пристроїв із масою налаштувань. Сам користуюся даними браузерами на телефонах та планшетах, і нарікань на їхню роботу у мене не має. Хоча смак у всіх різний.

Браузери підтримують режим інкогніто і дозволяють однією кнопкою перемикати звичайний та приватний режими.
Із особливостей: підтримка повноекранного та нічного режиму, підтримка HTML5, менеджер завантажень, підтримка публікації сторінок на twitter і facebook, multi-tab, мультитач, підтримка тем, кешування на SD картку, Speed dial, розумна адресна та пошукова стрічка. Можна для веб-сторінок створювати ярлики, розміщуючи їх на робочому столі. Є менеджер закладок із підтримкою папок, імпорту та експорту із стандартного браузера. Також у браузері є сканер QR-кодів. Реалізована підтримка голосових команд. Закладки можна синхронізувати через сервіс Google.

У браузері реалізована вбудована підтримка YouTube та Flash. Підтримується переклад прямо із інтерфейсу програми. Інтернет сторінки можуть бути збережені для перегляду в автономному режимі. Корисною функцією є пошук тексту на сторінці. Ви можете переглядати історію відвіданих сайтів та інтернет сторінок.
Функціональність браузера можна розширити за рахунок доповнень.

В платній версії підтримується синхронізація через акаунт Firefox Sync, групування ярликів у папки та ін.

Браузер має три версії:

  • Boat Browser
  • Boat Browser Mini
  • Boat Browser for Tablet — оптимізована версія для планшетів

Сайт програми

Google Play Boat Browser

Google Play Boat Browser Mini

Google Play Boat Browser for Tablet