Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 та вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Simple Gallery

Можу запропонувати безкоштовний переглядач та редактор фото для вашого Андроїд смартфона. Головною особливістю додатка являється відсутність реклами.

Зразу скажу, що крім безкоштовної також пропонується платна версія, яка автоматично оновлюється. Безкоштовна автоматичне оновлення не підтримує.

Після запуску Simple Gallery, папки із медіа будуть проіндексовані, після чого фото відобразяться у вигляді мініатюр. Якщо якась папка не проіндексувалась, то можна зайти в налаштування і додати її вручну. Навігація нічим не відрізняється від більшості подібних програм. Фото можна фільтрувати, групувати, змінювати вигляд відображення та ін. Натискання на іконку олівця дає змогу відкрити зовнішній редактор для редагування. Це може бути інший додаток, або вбудований, який все ж таки потрібно вибрати. Далі вже можна обертати фото, проводити кадрування, змінювати розмір та використовувати інші функції для редагування.

Simple Gallery

Simple Gallery

Simple Gallery

Simple Gallery

Функція кошика може не раз вберегти від помилково видалених фото. Але її при бажанні можна вимкнути в налаштуваннях. Є функція захисту та приховування своїх особистих файлів. Це можна зробити за допомогою графічного ключа, пін-коду та відбитка пальця. Це й же захист можна увімкнути для запуску самого додатка. Таким чином ніхто не зможе відкрити галерею, до тих пір, поки не пройде захист. Хоча дана функція може бути корисна у тому випадку, якщо на вашому смартфоні встановлений лише один додаток для перегляду фото й іншим способом їх відкрити не вийде. Можна закрити доступ до окремих функцій. Наприклад, зображення не може бути видалене без вашого відбитка пальця.

Плюсом програми є також те, що вона не потребує ніяких зайвих дозволів, на відміну від практичної більшості сучасного ПО. Швидкий пошук та керування зображеннями на вашій рідній мові, адже Simple Gallery підтримує 32 мови.

Доступна детальна статистика по фото, включаючи інформацію EXIF. Заявлена підтримка практично всіх сучасних форматів, а також панорамних фото та відео. Наявна функція експорту та імпорту налаштувань. 

Налаштування досить гнучкі, про що свідчить знімок екрана нижче:

Simple Gallery

Сторінка додатка Simple Gallery в маркеті