Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

rozm

Якщо ваше хобі малювання або для вас просто подобається розмальовувати, а особливо розмальовувати за номерами, то додаток «Розмальовки за номерами. Безкоштовна гра-головоломка» може стати саме тим, що потрібно.

Додаток містить різні зображення сучасних витворів мистецтва, які потрібно вибрати на початковому етапі та приступати до роботи. Всі розмальовки згруповані за категоріями: нові, особливі, головоломки, шпалери, мультфільми, їжа, природа, мистецтво, мода та ін.

Після вибору можна переходити до розфарбовування. Знизу будуть показані цифри з певними кольорами. Зображення потрібно збільшити, а тоді вибравши певну цифру з кольором знизу, натискати на відповідні цифри на зображенні. Воно почне зафарбовуватися вже готовими кольорами, градієнтами та фонами. Ваші зображення будуть доступні в меню «Мої роботи». Доступні підказки, кількість яких можна збільшити, купивши додаток. Ця дія також забирає банерну рекламу.

rozm

Розмальовки додаються кожен день, тому нудьгувати не прийдеться. Для малювання не потрібен пензель та аркуш паперу – всі дії виконуються цифрами.

Роботами можна легко поділитися в соціальних мережах або використовуючи інші канали комунікації.

В налаштуваннях можна увімкнути/вимкнути вібрацію, звуки, досягнення, кольорові розмальовки та ін.

Для нормальної роботи програмі потрібно надати дозвіл для доступу до файлового сховища на читання та запис.

Сторінка додатка «Розмальовки за номерами. Безкоштовна гра-головоломка»