Nubia Alpha

Nubia Alpha – новинка від компанії, яка має гнучкий дисплей та виконана у вигляді гнучкого браслета, має розмір співставний із розумним годинником, а його функціональність буде на рівні топового смартфона.

Гнучкий OLED-дисплей новинки має діаметр 4 дюйми, співвідношення сторін якого складає 45:9, що являється нестандартним. Розширення дисплея складає 960x192 пікселі.

Nubia Alpha

Щодо довговічності екрана, то за заявою виробників він повинен витримати 100 000 згинань-розгинань. Бокові частини екрана знаходяться поза полем зору свого власника, тому виробник передбачив скролінг важливої інформації, щоб та знаходилася у видимій області.

Продуктивність годинника-смартфона забезпечується процесором Snapdragon Wear 2100 та 1 гігабайтом оперативної пам’яті. Об’єм флеш пам’яті рівний 8 гігабайтам.

Два дні автономної роботи годинника забезпечується акумуляторною батареєю на 500 мАгод.

Корпус вологостійкий. На його бокових частинах знаходяться кнопки (фізичні) для повернення до головного меню, а також для активації голосового помічника.

Nubia Alpha

Хоча новинка виконана у вигляді годинника – фірма позиціонує її як смартфон.

До функцій відноситься фітнес трекер, мобільні платежі, моніторинг якості сну, а також здійснення голосових дзвінків та обмін текстовими повідомленнями. Останні дві функції будуть доступними якщо ви купите версію із підтримкою eSIM.

Програмна складова – це власноруч розроблена операційна система, що адаптована до такого формфактору, на основі все тієї ж Android.

Nubia Alpha

Ви можете переглядати фільми, але через своєрідне співвідношення сторін, про яке згадувалося вище, прийдеться змиритися із чорними полосами по краях та кропом.  

Присутня 5-ти мегапіксельна камера, яка має функцію безконтактного керування жестами, її діафрагма становить F/2,2.

В квітні очікується Bluetooth-версія Nubia Alpha, яка буде коштувати $510 та матиме чорний колір корпусу. За версію із eSIM прийдеться віддати $624. А якщо ви хочете золотистий окрас, то готуйте $737. Версія з eSIM повинна появитися на прилавках у кінці третього кварталу 2019 року.