WooCart — тема для електронної комерції

WooCart — професійна тема для CMS Wordpress, яка ідеально підійде для продажу онлайн товарів. Встановіть WooCart та отримайте професійний підхід, якісну верстку та прекрасний кінцевий результат, у вигляді великої кількості відвідувачів та продаж.

В шаблоні можна легко змінювати дизайн та зовнішній вигляд сайту, використовуючи вихідні файли формату PSD, які можна легко відредагувати у графічному редакторі Adobe Photoshop чи іншому із підтримкою даного типу формату.

Тема має адаптивний дизайн і буде прекрасно працювати і на великих і на малих екранах. Відомо, що більше половини користувачів заходять в інтернет із мобільного телефона, із нього також замовляють товари та послуги. Тому адаптивний дизайн досить важливий аргумент. Сайти із адаптивним дизайном краще індексуються пошуковими системами та мають в кінцевому результаті більше відвідувачів.

Якісна SEO оптимізація забезпечить швидке індексування матеріалів та якнайкраще відображення у результатах пошуку.

Технологія Ajax, яка застосовується в шаблоні покращує його функціональність. Можна шукати товари, застосовувати різноманітні фільтри без перезавантаження сторінки.

Шаблон WooCart сумісний із більшістю популярних плагінів, а також має свої, які збільшують його функціональність.

Зручне керування кошиком та процесом оформлення, а також функціональні плагіни для збільшення кількості продаж та утримання користувача на вашому сайті — збільшать кількість задоволених покупців.

Із швидкістю завантаження сторінок у  теми WooCart також все гаразд. Всі параметри виставлені на максимальну продуктивність та мінімальне навантаження на хостинг. Отримайте максимум швидкості та мінімум навантаження.

Ряд інноваційних технологій роблять відображення товарів плавним і завантажують їх по мірі прокручування сторінки.

Не важливо, який шаблон ви обираєте. Запитання будуть виникати завжди. Команда, яка розробила тему WooCart та ряд інших із радістю відповість на будь-які запитання та допоможе в налаштуванні чи вирішенні проблем. Працює підтримка 24/7.

До речі. Кількість користувачів, які використовують продукти від розробників WooCart сягає майже півмільйона

Сторінка теми WooCart (демонстрація теми, покупка, детальні скриншоти та ін)