Feminine — тема Wordpress для створення жіночого сайту

Feminine WordPress — це жіноча тема, яка підходить для широкого кола ніш, що включає в себе — моду, стиль життя, здорове харчування, подорожі та красу, створення жіночого журналу.

Три унікальних макети, підібрані кольорові схеми, чудовий слайдер — все для того, щоб сайт виглядав як найкраще і повністю асоціювався із жіночністю.

Макет теми передбачає розділ Instagram із дивовижно витонченою структурою, портфоліо та підтримку підписки. Ви можете використати Feminine для створення жіночого блогу, а неповторні варіанти використання різних налаштувань дозволять виразити свою неповторність.

Абсолютна підтримка адаптивного дизайну дозволить не переживати на рахунок відображення контенту на різних пристроях. І на мобільних платформах і на великих екранах вміст буде відображено правильно.

3-ри налаштування слайдера дозволять показати фото у різних варіантах відображення.

Абсолютна 100-відсоткова підтримка WooCommerce дасть змогу відкрити свій власний бізнес із використанням найпотужнішої платформи для ведення електронної комерції.

Тема дуже легка, оскільки має якісно написаний код. Тому сайт буде працювати стабільно, а навантаження на ресурси хостингу буде мінімальним.

Віджет для новин із Instagram. Чистий та елегантний віджет feeds Instagram чудово демонструє ваші останні публікації та надає вам ще один шанс збільшити кількість підписок Instagram і кількість лайків.

Тема підтримує підпис, який можна розмістити знизу сайту та ще більше додати автентичності до вашого вмісту.

Тема сумісна із:

  • >WP Mega Menu
  • >WP Review Pro
  • >WP Subscribe Pro
  • >WP Shortcodes
  • >WooCommerce Ready

Можна легко налаштувати розділ заголовків простим перетягуванням елементів мишею.

Тема показує кількість відвідувачів без встановлення додаткових плагінів, тому можна вести статистику кількості переглядів тієї чи іншої новини.

Повна підтримка Google AdSense та інших рекламних систем для монетизації сайту.

Не забули розробники і  про SEO оптимізацію. Все виконано на найвищому рівні і гарантує прекрасну індексацію пошуковими системами.

У вас в розпорядженні 14 цілеспрямованих віджетів, які можна розміщувати на різних елементах макету теми.

Повністю адаптоване під будь-які пристрої мобільне меню, яким просто та легко користуватися.

Велика кількість вибору кольорів для фону, AJAX технології для завантаження, відправки форм та інших функцій без перезавантаження сторінки.

Велика кількість шрифтів для вибору, інсталяція та оновлення в один клік, ZoomOut Effect та ряд інших інноваційних функцій роблять тему найкращим вибором для створення блогу/магазину жіночої направленості.

І на закінчення. Цілодобова 24/7 підтримка, прекрасна документація говорять про якість самі за себе.

Сторінка теми Feminine

Демонстрація теми Feminine