eMaxStore — мультифункціональна Wordpress тема для електронної комерції

eMaxStore  — тема для Wordpress, яка має лише одну ціль — максимально збільшити число продаж у вашому магазині.

Демонструйте свої продукти та отримуйте максимум конверсій. В шаблон входить також дизайн для ведення блогу, який має легкий, адаптивний та красивий вигляд. Тому тема підійде як для блогерів, так і для створення великого сайту електронної комерції.

eMaxStore абсолютно сумісна із плагіном електронної комерції WooCommerce.

Адаптивний дизайн, який пропонує eMaxStore підтримує екрани будь-яких пристроїв: комп’ютерів, ноутбуків, смартфонів, планшетів, телевізорів та ін.

Якісна оптимізація для якнайкращого відображення у результатах  пошуку. Всі нові SEO правила, які вимагають пошуковики вже реалізовані в даній темі.

Тема сумісна із більшістю популярних плагінів. Для розширення можливостей у комплекті із eMaxStore також присутні плагіни та віджети.

Для швидкого та зручного відображення інформації без перезавантаження сторінки реалізована AJAX технологія. Це стосується пошуку, фільтрів, форм та ін.

Всі позиції шаблону налаштовуються та змінюються (Footer, Header, блок віджетів та ін.). Можна змінювати макет сайту, використовуючи графічний редактор та вихідні файли формату PSD.

Тема дуже добре оптимізована в плані швидкості. Всі елементи швидко та плавно завантажуються, а навантаження на хостинг мінімальне.

Для створення більш індивідуального дизайну можна використовувати декілька сотень Google шрифтів. Також до ваших послуг індивідуальні іконки, які зроблять зрозумілішою навігацію по сайту та більш привабливий зовнішній вигляд.

Будь-які запитання, що виникають в процесі роботи можна задавати на форумі, а також користуватися цілодобовою підтримкою 24/7.

Сторінка теми eMaxStore (демонстрація там же)