Безкоштовна тема Anima для Wordpress

Добре продумана тема, яка працюватиме вже із «коробки». Призначення теми може бути різним — бізнес сайт, блог, новинний та ін. Тема легко налаштовується із панелі керування. Для цього потрібно просто перейти у зовнішній вигляд, вибрати Anima та натиснути «Налаштувати».

Керувати можна блоками, віджетами, шрифтами, розміщенням меню та ін. Наприклад, меню можна розмістити у одній із 4 областей.

Тема підтримує WooCommerce, WPML, qTranslate, Polylang, RTL, Google Fonts, соціальні іконки та багато іншого.

Використовуючи різні інструменти можна налаштувати цільову сторінку, яка буде мати ультра-легкий та зручний у використанні слайдер, значки, кольорові зображення та текстові області з ефектом паралаксу.

Тема добре SEO адаптована, має мінімум коду та прекрасно відображає метаінформацію.

Із адаптацією також немає проблем. Тема прекрасно відображається на екранах всіх пристроїв.

Зайшовши в налаштування можна дивитися як буде виглядати ваш сайт на різних пристроях. Для цього потрібно лише натиснути на іконку відповідного екрана.

Щоб змінити текст «Read more ...» потрібно зайти в налаштування теми, далі «Post Information» → «Excerpts» та під «Continue Reading Label» пишемо, наприклад «Читати далі…».

Безкоштовна тема Anima для Wordpress

Звичайно, тема безкоштовна але має і платну версію, яка пропонує більше можливостей, наприклад більше ефектів анімації, можливостей відображення блоків та колонок, просунутий wysiwyg редактор, розширену роботу із скриптами, різні інструменти для роботи із цільовими сторінками та багато іншого.

Сторінка теми Anima (там же можна переглянути демонстрацію)