Тема для Wordpress — Crypto

Якою повинна бути тема для Wordpress? Стильною, стабільною, із чистим кодом та адаптивною. А саме головне — легкою, тобто не навантажувати хостинг зайвими запитами. Остання властивість рідко зустрічається. У більшості випадків теми, які призначені для широкого кола завдань завжди являються дуже важкими та вимогливими до ресурсів. І рано чи пізно ви отримаєте повідомлення від хостера про перевищення ліміту. Що ж робити у такій ситуації?

Використовувати теми від mythemeshop. Всі теми мають відмінний дизайн та миттєво завантажуються. А даний параметр грає не останню роль при індексації пошуковими системами.

Тема Crypto призначена для блогів, які спеціалізуються на криптовалюті хоча можна використати її і для інших потреб. Дана тема має багато специфічних функцій, які будуть необхідні при створенні сайту присвяченого цифровій валюті. Шаблон пропонує декілька варіантів монетизації, легкий в налаштуванні.

Тема включає повну оптимізацію, налаштування кешування, ліниве завантаження картинок та інші функції для як найпродуктивнішої роботи.

Реалізована підтримка WooCommerce, Ajax завантаження, оптимізація під екрани різних пристроїв.

Всі ліцензії шаблонів призначені для використання на 5 ваших сайтах.

Переглянути демо версію шаблона

Завантажити