Тип: Компонент/плагін
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Мої відгуки для Joomla — Зворотній зв'язок, компонент для популярної CMS

Мої відгуки — це розширення Joomla, яке дозволяє вам отримувати відгуки клієнтів і відображати їх так, як ви хочете. Воно повністю інтегроване з Google Rich Snippet.

Додайте відгуки своїх клієнтів або отримаєте їхні відгуки із фронтальної частини сайту чи в адміністративній панелі, а потім відобразіть свою оцінку і відгуки в результатах пошуку Google. Мої відгуки мають повну інтеграцію з компанією Google Rich Snippets, оглядами і відгуками. Крім того, мої відгуки включають розширений вибір макету і теми. Ви навіть можете додати місця в відгуки і відеоролики YouTube.

Мої відгуки прості у використанні. Відгуки можуть бути додані з бекенда, а також з інтерфейсу вашими клієнтами. У мить ви можете отримати набір відгуків, а також рейтинги, які працюють з Google Rich Snippets. Розрахунок рейтингу може бути налаштований за категорією або для кожної сторінки (наприклад, 10 останніх відгуків з однієї категорії).

Інтеграція Rich Snippet:

  • Компанія Google Rich Snippet;
  • Рейтинг Rich Snippet;
  • Відгуки. Rich Snippet.

Перегляд відгуків з декількома макетами. На My Testimonials доступні 2 макети — вертикальні та горизонтальні орієнтири — і ви можете вивести всі або деякі відгуки в звичайному вигляді або як слайдер.

Створіть власний дизайн. Конфігурація вигляду «Мої відгуки» виходить за рамки простих макетів, ви можете навіть налаштувати всі кольори всіх елементів і зображень. Крім того, абсолютно не потрібне знання CSS, незалежно від того, яку тему ви використовуєте.

Frontend. Подання призначеного для користувача інтерфейсу досить просте, але його доступ можна налаштувати. Користувачі можуть відправляти і редагувати свої власні відгуки з інтерфейсу, якщо це дозволено їх групою користувачів Joomla. Крім того, ви можете обмежити відправку повідомлень за допомогою облікового запису Joomla або IP-адреси.

Карти Google і відгуки YouTube. Мої відгуки мають можливість додавати відео YouTube (відгуки про відео) та додавати географічні адреси Google Maps до схвалення. Геолокація дозволить користувачам додавати свою адресу та глобальну карту, щоб відобразити вибір відгуків.

Додати відгуки в редакторі. Доступна кнопка для редактора, яка дозволяє вам завантажувати свій список відгуків з вашого контенту (стаття ...) і швидко вставляти відгуки.

Особливості компонента та інтеграція:

  • Модуль відгуку. Завантажте відгуки у власні модулі HTML для Joomla або спеціальні модулі;
  • Компонент працює з усіма текстовими редакторами. Всі відгуки можна завантажити в будь-який текстовий редактор із спеціальною кнопкою;
  • Joomla CCK та інші розширення. Мої відгуки можуть використовуватися з усіма розширеннями Joomla, які викликають модуль вмісту Joomla (більшість розширень).

Сторінка компонента My Testimonials (Мої відгуки)