Тип програми: Залежить від пристрою
Підтримувані ОС: Windows, Mac, Linux, Nas, iOs, Android
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

GoodSync

Програма GoodSync відома для багатьох і користується великою популярністю. І не спроста! Адже вона являється однією із найфункціональніших та разом із тим дуже проста у користуванні.

У всіх є унікальна можливість отримати GoodSync протягом обмеженого часу абсолютно безкоштовно.

Час пропозиції обмежений та буде тривати 8 днів із моменту публікації новини.

Програма може працювати у двох режимах. Перший – це синхронізація двох папок чи дисків між собою. Другий – резервне копіювання із лівої сторони на праву. Вибір залежить від конкретно поставленого завдання.

Ви можете порівнювати між собою вміст будь-яких двох папок. Для цього потрібно вибрати папку зліва та папку справа. Тоді проаналізувати їх. Як програма завершить порівняння, час якого залежить від кількості файлів у папках, то можна натискати на кнопку «Синхронізувати».

Програма може порівнювати файли по даті змінення, розміру та інших параметрах. Зазвичай такий аналіз досить точний. Але можуть бути виключення. Часто така ситуація можлива при перевстановленні операційної системи чи великій кількості змінених файлів. Тому рекомендую (я даною програмою користуюся вже багато років) звертати увагу на змінені файли після проведеного аналізу. Програма детально виводить кількість змінених файлів із лівої та правої сторін, кількість однакових файлів, файли, які підлягають видаленню, конфлікти, які можуть часто виникати і так далі. Як будете точно впевнені, лише тоді натискайте на кнопку синхронізації. І бажано якомога частіше проводити синхронізацію між папками, файли яких часто зазнають змін.

GoodSync може порівнювати не лише локальні папки. Програмою підтримуються FTP сервери та хмарні сервіси.

Встановивши та налаштувавши під час інсталяції GoodSync Connect, ви зможете проводити синхронізацію між різними пристроями, в тому числі і мобільними. Для цього потрібно на мобільні пристрої інсталювати безкоштовний додаток GoodSync Explorer. Із його допомогою можна переглядати та завантажувати файли, які знаходяться на комп’ютері із встановленою GoodSync та запустивши сервер, налаштувати синхронізацію між пристроями.

Підтримується автоматизація. Можна налаштувати автоматичну синхронізацію по заданим параметрам: перед виходом із системи, за розкладом, при старті GoodSync, при зміні файлів та ін.

Читайте детальну статтю по налаштуванню синхронізації програмою GoodSync

Для отримання безкоштовної ліцензії для GoodSync 10 потрібно виконати такі дії:

1. Перейти на сайт sharewareonsale, натиснути на кнопку «DOWNLOAD GOODSYNC 10 NOW».

2. Заповнити дані, вказавши діючий e-mail адресу та відмітити потрібні опції. Після введення даних натиснути «GIVE IT TO ME NOW».

3. На вказану вами електронну адресу прийде код активації (код також можна буде бачити після відправлення форми), який потрібно ввести у програму GoodSync 10 , а також посилання на завантаження інсталятора для встановлення.