Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Російська/Українська/Англійська та ін.

Kerish Doctor 2017

Kerish Doctor 2017 — це один із найкращих оптимізаторів для операційних систем сімейства Windows. Всі процеси оптимізації будуть виконуватися автоматично. Із Kerish Doctor 2017 ви позбавитесь від системного сміття, помилок, оптимізуєте та захистите комп’ютер.

Програма підійде як для початківців так і для досвідчених користувачів.

Із Kerish Doctor 2017 ви помітите значне покращення роботи комп’ютера та швидкості його реагування (до 50%).
Кожен день буде очищено близько 500 мегабайтів системного сміття. Kerish Doctor використовує технологію інтелектуального очищення Intelligent PC Clean, яка є найбільш досконалим методом очищення на даний час. В порівнянні із аналогами дана технологія враховує дату останнього звернення до кожного тимчасового файлу. Це в свою чергу запобігає видаленню файлів, які ще використовуються операційною системою та додатками, а також файлів, які будуть використовуватися ними повторно. У програмах для серфінгу по інтернеті — веб-браузерах, перевіряється стан їхньої роботи, що забезпечує правильне видалення кешу без порушення роботи браузера.
Програма крім видалення кешу та застарілих тимчасових файлів Windows також підтримує безпечне видалення кешу більше ніж 120 програм.

Kerish Doctor та бази даних для видалення сміття постійно оновлюються і вдосконалюється алгоритми очищення. Крім очищення «непотрібних» файлів оптимізатор зменшує ризик збоїв на 30%. Для цього використовується унікальна технологія Real-time Failure Detection System, яка виявляє збої у ОС Windows та запобігає їхньому виникненню в режимі реального часу. Дана система здійснює постійний моніторинг найважливіших аспектів роботи ОС. Виконується перевірка налаштувань Windows, системних служб, структури системного реєстру, інформації про драйвери, стану різних складових системи. І у разі виявлення збоїв Windows чи програмного забезпечення будуть запропоновані методи виправлення.

На даний час Kerish Doctor 2017 може виявляти та автоматично усувати наступні проблеми:

  • Збої чи відмову різного обладнання: CD/DVD-приводи, клавіатура, миша та ін.;
  • Проблеми із відсутністю звуку в системі;
  • Проблеми із неможливістю виявлення чи порушенням роботи нових пристроїв;
  • Порушення та збої, які виникають у системних службах та можуть призвести до порушення нормального функціонування операційної системи та її компонентів;
  • Помилки запуску різних файлів: (EXE, COM, BAT, LNK, SCR, REG і т.д.);
  • Порушення роботи різних принтерів;
  • Неправильну роботу служби відновлення Windows;
  • Порушення роботи панелі керування Windows;
  • Помилки при інсталяції програмного забезпечення;
  • Проблеми, що пов’язані із неправильною роботою функціональних клавіш чи їхньою відмовою;
  • Помилки роботи диспетчера завдань;
  • Зникнення важливих елементів складових Windows, таких як робочого столу, мовної панелі або інших.

База даних для виявлення помилок та відновлення нормальної роботи ОС та її компонентів постійно оновлюється та вдосконалюється.

Окремо слід виділити інтелектуальну хмарну технологію Kerish Cloud, яка дозволяє оцінити репутацію програмного забезпечення та інших об’єктів, які встановлені у вашій системі. Таким чином ви разом із іншими користувачами можете давати оцінку службам, програмам, розширенням веб-браузерів, об’єктам, які автоматично завантажуються із вашою операційною системою. Зібрані дані обробляються та на їхній основі видається оцінка тій чи іншій програмі або певному компоненту системи. Якщо якась програма чи процес мають підозрілу поведінку, то інформація відразу ж передається для аналізу в аналітичний центр Kerish Products. Це дає змогу оперативно реагувати на різні підозрілі процеси, що можуть загрожувати для безпеки чи приводити до порушення функціонування ОС та її компонентів.

Kerish Doctor 2017 має безліч нагород від незалежних центрів та оглядачів програмного забезпечення і забезпечує ваш захист та обслуговування 24/7.

Для отримання безкоштовної акційної версії продукту потрібно виконати наступну дії:
Завантажити програму
Kerish Doctor 2017 (версія 4.65), встановити.
Зареєструвати наступними реєстраційними даними:

Kerish Doctor 2017

Акційна пропозиція дійсна лише для версії продукту 4.65 та може бути призначена лише для некомерційного використання
Термін дії ліценції становить 402 дні, починаючи із дати публікації на сайті.

Вас може зацікавити магазин де можна придбати ліцензійне ПЗ