Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 2.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Torque

Професійна програма для діагностики вашого автомобіля. Дасть можливість отримати та продивитися базу даних кодів неполадок, зчитати дані із датчиків, переглянути продуктивність та багато іншого.

Всі дані отримуються через OBD II Bluetooth датчик. OBD-II являється ідентифікатором параметра, який використовується для відправлення та отримання запитів при діагностиці автомобіля. Є певний стандарт SAE J1979, який визначає список стандартних кодів, проте виробники можуть додавати свої коди, а можуть не повністю використовувати коди, які регламентовані стандартом.

Програма отримує всю інформацію, яку поставляє датчик. Має 15 екранів, які налаштовуються. Інформація виводиться на ваш розсуд: у вигляді циферблата, графіків або цифрових значень.

Наявна функція для створення віджетів, також наявні наперед встановлені. Всі параметри роботи двигуна Torque вміє відображати  у режимі реального часу, показувати та розшифровувати коди помилок, а також видаляти помилки із електронного блока керування автомобіля (ЕБК), погасити лампочку (check engine) на приладовій панелі.

Можна налаштувати сигналізатори на різні датчики: швидкість, температура охолоджувальної рідини, швидкість обертів двигуна.

Ви можете самостійно завантажити та налаштувати розширений набір OBD2_PIDов для вашої моделі автомобіля від виробника.

Значення датчиків записуються у вигляді логів та можуть відправлятися на сервер, після чого їх можна переглянути, продивившись маршрут та зміни даних датчиків протягом всього шляху.

Прочитавши статті від професіоналів, які не лише мають автомобілі але й займаються їхнім ремонтом, зробив висновок, що якісний адаптер не може коштувати дешевше 15-25 доларів (залежно від того, скільки хоче наварити на вас продавець). Рекомендації стосуються Viecar із підтримкою Bluetooth 4,0 (версія Bluetooth 2.0 також підтримується). Гарантується підтримка Android/IOS/Windows.

Додаток має дві версії.

Платна версія Torque Pro



Безкоштовна версія Torque Lite