Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Path Copy Copy

Часто виникає потреба знати, де знаходиться та чи інша папка або файл на диску, а також вказати даний шлях. Можна визначити місцеположення файлу або папки, викликавши контекстне меню на потрібному елементі файлової системи (правий клік мишкою) та відкривши «Властивості».

Path Copy Copy

Якщо таким елементом виявився ярлик, то у вкладці «Ярлик» можна побачити слово «Об’єкт:». Напроти нього буде повний шлях до потрібного нам файлу, який можна легко скопіювати. 

Path Copy Copy

Приклад: "C:\Program Files\Siber Systems\GoodSync\GoodSync.exe"

Якщо викликати команду виконати (для цього потрібно натиснути комбінацію клавіш Win+R) і ввести у рядок C:\Program Files\Siber Systems\GoodSync (тобто без імені та розширення файлу), то відкриється папка, у якій міститься дана програма.

Path Copy Copy

Path Copy Copy

Щоб скопіювати шлях до певної папки, необхідно також викликати контекстне меню на потрібній папці та скопіювати шлях напроти «Розміщення». Аналогічно і для файлів (не для ярликів).

Path Copy Copy

Хто не хоче зайвий раз клікати мишкою, то може встановити безкоштовну утиліту Path Copy Copy, яку можна налаштувати під конкретні потреби користувача.

Path Copy Copy вбудовується у контекстне меню провідника та дозволяє швидко скопіювати шлях до файлу або папки.

Після встановлення, стандартні параметри дадуть можливість виконати:

Path Copy Copy

  • Копіювання ім’я об’єкта: Name;
  • Копіювання шляху до об’єкта: Path;
  • Копіювання шляху до папки об’єкта: Parent Folder Path.

Решта функцій та додаткові команди доступні у налаштуваннях програми (викликаються із контекстного меню або із меню пуск). Порядок команд, які містяться у контекстному меню можна змінювати.

Path Copy Copy

Path Copy Copy – корисна та проста в налаштуванні утиліта, яка призвана полегшити життя тим, хто часто змушений отримувати повні шляхи до потрібних об’єктів у файловій системі.

Сторінка програми Path Copy Copy