Crossword

Про сервіси для складання кросвордів вже розповідалося на сайті. На цей раз хочу познайомити відвідувачів з багатофункціональним сервісом для складання кросвордів, тестів, логічних ігор, опитувань, діалогів комплексних завдань та ін. Всі сервіси надаються абсолютно безкоштовно.

Для  початку роботи потрібно перейти на сайт, зареєструватися (умова обов’язкова), підтвердити адресу своєї електронної пошти (обов’язково при реєстрації вводьте діючу адресу), перейти в особистий кабінет та почати роботу.

В особистому кабінеті зліва потрібно вибрати вид завдань і можна приступати до складання.

Наприклад, для створення кросворда потрібно натиснути на кнопку «Додати». Появиться вікно, в якому потрібно дати назву для кросворда, вибрати тип і приступати до наповнення.

Crossword

В основному меню «Дашборд» Ви побачите:

«Основная ссылка:» – посилання, відкривши яке, можна попасти на сторінку кросворду для проходження з інтернет браузера.

«Виджет кроссворда не создан» – потрібно натиснути «Создать виджет» для додавання кросворду на свій сайт. Буде згенерований код. Але тут є обмеження на кількість розгадувань користувачами. По основному посиланню таких обмежень нема.

«Кроссворд не опубликован в общий доступ на сайте» – для додавання кросворду в базу даних на сайті потрібно натиснути на кнопку «Опубликовать».

«Тип кроссворда:» – відображає вибраний на початку тип кросворда.

«Тэги (темы):» – потрібно ввести ключові слова для опису теми свого кросворду. Так його буде легше знайти.

Справа відображається статус кросворда: «СТАТУС КРОССВОРДА»: «Закрыт». Відкривати для доступу кросворд потрібно тоді, коли вся робота над ним завершена.

Crossword

Знизу відображається статистика та можливість завантажити готову роботу на комп’ютер у форматі PDF або у вигляді архіву для додавання на сайт або проходження без наявності інтернету.

Зліва будуть знаходитися інструменти для керування власне вибраним типом завдання (в даному прикладі кросвордом).

Crossword

У вкладці «Настройки» доступні опції для керування кросвордом: коментування, обмеження часу проходження і так далі.

Crossword

Далі іде опис кросворду: «Начальная страница».

Crossword

Наступне «Поле» – для генерування кросворду. Спочатку потрібно задати розмір для кросворда та натиснути на кнопку «Сохранить». Далі натиснути «Генерация кроссворда». Справа потрібно ввести список слів та натиснути на кнопку «Сгенерировать». Зверніть увагу, що від розміру поля залежить кількість слів, які будуть додані. Простіше кажучи, чим більше поле, тим краще генерується кросворд. Якщо вас влаштовує результат потрібно натиснути на кнопку «Заполнить».

Crossword

Crossword

Crossword

Вкладка «Слова» дає змогу додати запитання для слів, що були додані на попередньому етапі.

Crossword

Crossword

Наступне – це «Сертификат», який можна отримати при бажанні.

«Приглашения» – можливість розіслати запрошення для проходження створеного кросворда.

«Статистика» – звіт по кросворду.

«Стилизация» – вибір розміру, типу та кольору шрифту для кросворда, а також кольору рамки та фону.

Після заповнення запитань до ключових слів на головній вкладці «Дашборд» зверху можна переглядати статистику, а також перейти по посиланню для перегляду готового кросворду.

Crossword

Crossword

Сторінка onlinetestpad