Яку платіжну систему підключити до сайту, інтернет магазину?

Рано пізно для нормального розвитку інтернет магазину потрібно підключити надійну, просту та функціональну систему оплати. Хороша платіжна система має працювати безперебійно та мати зрозумілий для покупця функціонал. Тому що різні перебої в її роботі не лише залишать негативне ставлення до такого способу оплати, а й бажання триматися від інтернет магазину якомога подалі. Вибір на теперішній час досить обширний. Кожна система пропонує свої переваги. Але не кожна система може похвалитися безумовною роботою.

До того ж чим більше способів оплати, у різних країнах та ще й у різній валюті пропонує платіжна система — тим краще. Багато сервісів мають вже готові модулі чи плагіни до різних CMS для легкої інтеграції платіжної системи на ваш сайт.

Хто ще не знає — хочу познайомити із універсальною системою для прийому платежів на сайті — «Єдиною касою». Назва дійсно відповідає можливостям сервісу та широким геоохопленням.

Швидкість також на висоті — підключення за 1 день.

Деякі особливості системи «Єдина каса»:

  • Система мультивалютна;
  • Легко інтегрується;
  • Більше 100 способів оплати;
  • 10 років на ринку;
  • Мобільність;
  • Зручна аналітика;
  • Мобільні додатки;
  • Цілодобова служба підтримки;
  • Робота в одному кабінеті;
  • Інтернет еквайринг…

В «Єдиній касі» все продумано — від прийому платежів і до виведення готівки.

Для більш детального ознайомлення можна перейти на сайт сервісу, а звідти в демонстраційний магазин. Так можна легко протестувати послугу.

Під час підключення до сайту системи оплати важливим моментом являється її тестування. І протестувати маєте її Ви, а не користувачі. Тому що можливі різні помилки. Із «Єдиною касою» виконати дане завдання не складе труднощів. Адже протестувати систему можна у тестовому режимі. Якщо ви переконалися, що магазин та оплата працюють — тестовий режим можна відключати. Після цього всі операції будуть проходити з реальними платежами.  

Працюючи в одному кабінеті можна додавати співробітників у свій проект та керувати доступом до різних розділів, у залежності від ролі: Адміністратор, Менеджер, Бухгалтер і Технічний фахівець.

Використовуйте Viber як спосіб оплати, а це 82 мільйони користувачів — ваша потенційна база клієнтів.

Користувачі, які мають «Єдиний гаманець» з легкістю зможуть оплачувати надані для них послуги чи куплені товари. До того ж «Єдиний гаманець» має також свої мобільні додатки.

Сервіс дуже функціональний і однією статтею його не охопити. Якщо зацікавило — переходьте на сайт та вивчайте більш детально (сервіс має детально написану довідку).

Перейти до «Єдиної каси» (та гаманця)