Автоматична відправка смс за розкладом

Інколи виникає потреба у відправленні смс у певний день та час доби. І відбуватися це має в автоматичному режимі. Один раз налаштував і можна займатися іншими справами. На форумах часто можна прочитати від багатьох користувачів запитання: «А навіщо?»

Наприклад, начальник вимагає звіту до 700 (для прикладу)  і дозволяє прозвітувати в смс повідомленні. Відправити звіт зранку можна просто забути. Якщо ваш додаток для смс підтримує відправлення за розкладом, то можна звечора підготувати звіт і вказати час коли він автоматично буде відправлений. Наприклад, о 6 годині 50 хвилин. А якщо стандартний додаток цього не вміє – можна просто встановити аналогічний з маркету.

Покажу як автоматизувати відправлення смс повідомлень за допомогою додатка Pulse SMS та напишу список додатків, які мають функціонал, що дозволяє відправляти заплановані смс.

Для відправки смс за розкладом в додатку Pulse SMS виконуємо такі дії:

1. Знаходимо контакт для якого адресується смс.

Pulse SMS

2. Пишемо текст смс.

3. Натискаємо на меню (три крапки) і вибираємо «Отложить сообщение».

Pulse SMS

4. У наступному вікні вказуємо дату, після цього час коли смс має відправитися.

Pulse SMS

Pulse SMS

5. Якщо потрібно лише один раз відправити повідомлення, то можна натискати на кнопку «Сохранить».

Pulse SMS

6. Але можна створити розклад із повтором. Тоді ваше повідомлення може відправлятися у вказаний на попередніх налаштуваннях час: кожен день, тиждень, місяць або рік. За замовчуванням вибрано «Do not repeat» (не повторювати). Якщо потрібний розклад – просто виберіть зі списку відповідне значення.

Pulse SMS

Побачити список запланованих на відправлення повідомлень можна, відкривши меню програми «Отложенные диалоги».

Pulse SMS

Pulse SMS

Нічого складного, все працює, перевірено особисто. Після відправки повідомлення у вказаний вами час програма Pulse SMS виведе відповідне сповіщення (див. знімок екрана знизу).

Pulse SMS

Вас може зацікавити стаття: «Як читати смс на робочому столі Windows?»

На відкладеному відправленні повідомлень можливості Pulse SMS не закінчуються. В програмі можна керувати чорним списком, є можливість додавати повідомлення від потрібних адресатів у приватну папку «Личные сообщения» (для неї перед цим потрібно задати пароль) і ніхто без пароля або вашого відбитка пальця не зможе подивитися їх.

Pulse SMS

Також повідомлення можна експортувати та при потребі імпортувати, програмою підтримується 2 SIM-карти.

Для використання на смартфоні програма абсолютно безкоштовна та не містить реклами. Але якщо ви хочете синхронізувати ваші повідомлення та користуватися програмою на інших платформах, то потрібна платна підписка (ціна невисока). Підтримуються такі платформи: MacOS, Windows, Wear OS, годинники Samsung Galaxy Gear, Google Chrome, Firefox, Linux та навіть Android TV .

Рекомендую.

Pulse SMS в маркеті


 

Список інших додатків для ОС Андроїд, які мають функції відкладеного відправлення повідомлень за розкладом:

Pulse SMS

Do It Later (автоматизовані завдання для різних додатків)

Pulse SMS

Textra SMS

Pulse SMS

chomp SMS

Pulse SMS

Mood Messenger

Pulse SMS

IFTTT