Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Android Messages

Чи задумувалися ви коли небуть про можливість читати та відписувати смс повідомлення з ноутбука чи комп’ютера? Якщо так, то можна використати одну з утиліт компанії Google для налаштування такої можливості.

Читати та відправляти повідомлення можна, використовуючи сторонній софт. Але тепер таку функцію можна реалізувати за допомогою утиліти від пошукового гіганта.

Будемо використовувати веб-версію сервісу Android Messages. Так як веб-версія не прив’язана до операційної системи, а для її роботи потрібний лише підтримуваний браузер, то працювати з повідомленнями вашого смартфону на Андроїд можна з будь-якої комп'ютерної ОС.

Порядок дій для налаштування та використання сервісу Android Messages:

1. Обидва пристрої повинні мати доступ до інтернету, на телефоні з ОС Андроїд повинний бути інстальований додаток «Повідомлення».

2. Потрібно з браузера (наприклад, з комп’ютера) зайти на дану сторінку. Там можна бачити QR-код, який пізніше потрібно відсканувати.

Android Messages

3. Відкриваємо додаток «Повідомлення» на смартфоні, тоді натискаємо на меню (три риски) → «Веб-версия Сообщений».Тоді потрібно вибрати «Сканер QR-кодов», навести камеру смартфона на QR-код, який ви відкрили у браузері та відсканувати його.

Android Messages

Android Messages

4. Після даних дій у браузері буде відображений інтерфейс для читання/відправлення ваших повідомлень. Всі повідомлення, які містяться на вашому смартфоні будуть відображені в веб-інтерфейсі.

Android Messages

Зверніть увагу на те, що всі повідомлення відправляються та приймаються через ваш телефон і за них знімається плата у відповідності до вашого тарифного плану.

Якщо відмітити при першому налаштуванні (крок 2) «Запомнить этот компьютер», перевівши перемикач в положення включено, то не потрібно буде кожен раз повторювати процедуру для з’єднання пристроїв. Так ви зможете працювати з повідомленнями навіть якщо ваш телефон знаходиться не біля вас.

Програма може додати зручності для багатьох користувачів. Використовуючи можливості Android Messages, не потрібно використовувати платних програм для реалізації схожих можливостей, до того ж на клавіатурі комп’ютера значно швидше набирати текст або копіювати та вставляти його з різних джерел.