Camera Remote

Сьогодні поговоримо про додаток Camera Remote. Це програмне забезпечення виконує одне завдання – віддалено (по Wi-Fi або Bluetooth) керує камерою смартфона або планшета, які працюють на операційній системі Андроїд.

Для того щоб використовувати програму необхідно виконати такі кроки:

1. Інсталювати додаток Camera Remote на обидва пристрої (яким будете керувати та з якого буде виконуватися керування).

2. Запустити додаток на пристрої яким будете керувати. Вибрати тип зв’язку (Wi-Fi або Bluetooth). Далі натиснути на «CAMERA».

Camera Remote

3. Після того як камера завантажиться натисніть на значок шестерні. Відкриється вікно з інформацією про мережу. Буде показана IP-адреса та порт. Саме їх потрібно ввести у телефон з якого буде виконуватися керування.

Camera Remote

4. Відкрити телефон з якого будете виконуватися керування. У головному меню натиснути на «REMOTE».

Camera Remote

5. Ввести IP-адресу та порт, який показала програма (крок 3) та натиснути на кнопку «CONNECT». Відбудеться з’єднання і ви зможете керувати камерою свого смартфона або планшета.

Camera Remote

Також присутня можливість керування за допомогою Bluetooth. Але швидкість відображення інформації з камери при такому способі дуже низька.

Примітка. При спробі виконати керування через точку доступу, яка була запущена на одному із пристроїв, з’єднання не відбулося. Через роутер все працювало без проблем.

Камеру смартфона, яким керують, можна детально налаштувати (вказати якість фото та відео, розширення, спосіб вмикання спалаху та ін.) прямо в програмі або безпосередньо зі смартфона із якого відбувається керування (після того як відбулося з’єднання).

Сторінка програми Camera Remote