Google Camera

Про камеру від компанії Google я вже згадував на сайті. Минулого разу вона була призначена для телефона Lenovo. Сьогодні пропоную завантажити та протестувати камеру для Samsung. Дана камера перевірена на моделі Samsung Galaxy M30s (9 версія Android). Проте може працювати і на інших.

На даний момент камера Google призначена лише для смартфонів Google Pixel. Всім іншим потрібно шукати способи встановлення на різних ресурсах та форумах.

Знизу для завантаження доступна версія «GCam 6.1.021».

Камера має ряд функцій, що просто недоступні в стандартних камерах від виробників.

Але потрібно врахувати, що при встановлені камери на смартфон, що відмінний від Google Pixel, деякі функції будуть недоступні, програма може «вилітати» на будь-якому етапі зйомки, замість фото можна отримати чорний прямокутник і так далі.

На моєму Samsung Galaxy M30s працює звичайна зйомка, розмиття фону, панорами (включаючи кругові) та ін. Не працює нічний режим, програма часто «вилітає» без видимих причин.

Якщо маєте бажання спробувати камеру на своєму смартфоні, то завантажте одну з запропонованих нижче. Перша знайдена на форумі та перевірена мною. Друга – завантажена з маркету на момент написання статті. Її ще не перевіряв. Хто має бажання, може спробувати та відписатися в коментарях.

Для встановлення у вашому смартфоні повинен бути дозвіл на інсталяцію програм з невідомих джерел. На 9 Андроїді дозволи встановлюються окремо для кожного додатку. Тобто, якщо відкриваєте завантажений файл з браузера, то дозвіл на встановлення з невідомих джерел потрібно дати саме для нього. У випадку відкриття з файлового менеджера, дозвіл повинен отримати вже він і так далі.

Завантажити додаток Google Camera (GCam 6.1.021)



Завантажити додаток Google Camera (офіційна версія з маркету на 12.01.2020)