Механічні дискові гальма з подвійним підведенням

Хто шукає заміну для своїх дискових механічних гальм та хоче отримати якісний продукт, то зверніть увагу на гальма фірми NUTT. Відмінною особливістю їх являється система подвійного підведення.

Такий тип підведення гарантує краще гальмування та рівномірне зношення колодок. Також не буде викривлюватися гальмівний диск (особливо якщо він низької якості).

На AliExpress доступні різні варіанти та кріплення. Є різні типи перехідників (адаптерів): Post Mount (PM), International Standart (IS) та Flat Mount (FM). Тому гальма можна підібрати практично для будь-якого велосипеда. Я брав для гірського велосипеда, який перероблений в електро. Але є деякі нюанси. Так як підведення подвійне, то габарити такого каліпера більші і він може не поміститися у просторі між електричним мотором. У мене підійшло сильно впритул, буквально 2-3 міліметри.

Із досвіду скажу, що гальма набагато кращі від багатьох аналогів (мається на увазі в однаковому ціновому діапазоні). Гальмування стало набагато надійнішим. Регулювання зазору між колодками відбувається без інструменту. Потрібно просто покрутити відповідну гайку руками.

Також до гальмівної системи NUTT підходять деякі типи гальмівних колодок фірми Shimano.

Не потрібно забувати, що якість гальмування залежить не лише від супорта. На це впливають якість ротора та власне гальмівних колодок.

Більш детально ознайомитися з характеристиками можна на сторінці товару.