Avanti Super Girl 20"

Коли потрібно вибрати велосипед для хлопчика, то пропозиція в рази буде різноманітнішою від аналогічних велобайків для дівчинки. Якщо вибирати велосипед без передач, то моделей вистачає. Але моя 6-ти річна дочка одного дня заявила, що хоче собі велосипед із передачами. Куди тут діватися? Почали шукати. На такий вік знайти велосипед із передачами для дівчинки виявилося складніше ніж я думав. Проте Avanti Super Girl із 20 дюймовими колесами виявився саме тим велосипедом, який ми шукали.

Рама велосипеда виготовлена із врахуванням тілобудови дівчаток. Я вважаю, що конструкція в даній моделі просто чудова. Для дитини легко діставати до землі і одночасно зручно крутити педалі. Все, що залишається – це лише піднімати сідло у міру дорослішання вашої дитини.

Модель має колеса розміром 20 дюймів, що приблизно припадає на вік від 6-ти до 9-ти років та зріст дитини від 115 до 130 сантиметрів. Але все залежить від індивідуальних особливостей самої дитини.

Трансмісія велосипеда від фірми Shimano має 6 швидкостей, які керуються манетками, що забезпечують перекидання цепу на задній касеті. Передня зірка одна. І така конструкція буде прекрасним вибором не лише з погляду її простоти. Дитині на такій трансмісії буде значно легше навчитися керувати перемиканням передач. І в подальшому на більш швидкісних моделях навчання вже не займе стільки часу.  

Avanti Super Girl оснащений амортизаційною вилкою, яка лише придасть комфорту при їзді, особливо по нерівній поверхні.

Гальмівна система представлена гальмами типу V-brak.

Передня зірка із двох боків оточена пластиковим захистом. Він захищатиме одежу від забруднення.

Велосипед призначений для велосипедисток, які вже вміють добре тримати рівновагу на двох колесах, оскільки допоміжні колеса у даної моделі відсутні. Виглядає дана модель стильно, керування зручне.

До плюсів велосипеда можна віднести такі характеристики:

  1. Відмінна геометрія рами;
  2. Легке та просте керування;
  3. Амортизаційна вилка, що рідкість на моделях цієї цінової категорії.

А тепер про деякі мінуси, які були виявлені в процесі експлуатації. Новий велосипед вже мав вісімки на колесах. Переднє колесо я порівняв зразу. Вісімку на задньому прийшлося рівняти трішки пізніше через неможливість відрегулювати гальма. Це проблема не лише цієї моделі. Мій WINNER SOLID-WRX 29" мав також вісімки із коробки. Чому купуючи новий велосипед, приходиться додатково його налаштовувати, я не знаю. Можливо, наші перекупщики беруть навмисне брак за меншою ціною, а продають як новий товар… Нові колеса, куплені на ринку, також приходиться вирівнювати.

Крила, які ідуть в комплекті не зовсім якісні. Заднє крило, скоріш за все відламається. Ми придбали після поломки більш якісні крила польського виробництва.

Велосипед досить важкий і тому знести його із н-ного поверху для жінки чи дитини може бути проблематично.

Незважаючи на деякі мінуси, велосипед за такі кошти заслуговує на увагу. Моя дочка повністю задоволена.

Порада. Для запобігання пошкодження заднього перемикача передач рекомендую купити та поставити захист, до того ж його ціна невисока.

Відео Avanti Super Girl 20":

Дивитись відео

Характеристики дитячого велосипеда Avanti Super Girl 20":

Рама: Сталева, дамська геометрія;
Розмір рами: 9 ";
Вилка, амортизатор: Avanti, амортизаційна, 1 ";
Виніс: Avanti сталь, різьбовий 1 ";
Кермо: Сталеве 25,4 мм;
Кермові чашки: Neco 1 ";
Гальма: Avanti V-brake алюміній, Avanti гальмівні ручки алюміній;
Каретка: Neco складальна, під квадрат;
Перемикач задній: Avanti HG-04ED;
Манетки (шифтери): Shimano TOURNEY RevoShift SL-RS36 6 швидкостей;
Трищітка: Avanti 6 швидкостей, індексна;
Шатуни: AVANTI, одношвидкісний, 40T, з подвійним захистом, довжина: 152 мм;
Втулки колеса: Сталеві під гайки;
Ободи: Avanti алюміній;
Ланцюг: КМС Z30;
Покришки: 20 х 1,95;
Сідло: Аванті, кольорове;
Комплектація: Велосипед, пластикові крила, підніжка;
Виробник: Тайвань.