Смарт від Samsung – Galaxy Watch Active

Компанія Samsung пропонує чудовий годинник, який буде вашим щоденним помічником та відслідковуватиме активність, даючи рекомендації щодо правильного ведення способу життя. Будьте у формі разом із Galaxy Watch Active.

Годинник дійсно виглядає стильно та впишеться у будь-який спосіб життя: від виконання щоденних справ і до професійного заняття спортом. Для підкреслення індивідуальності можна використовувати змінні ремінці.

Смарт від Samsung – Galaxy Watch Active

Ви можете самостійно налаштувати вигляд циферблата. Годинник має датчики, які можуть відслідковувати до 7-ми видів вашої активності, причому в автоматичному режимі. Galaxy Watch Active не боїться води та може використовуватися де завгодно, адже він витримує тиск у 5 атмосфер.

Смарт від Samsung – Galaxy Watch Active

Довго не сидіти перед телевізором чи комп’ютером не дасть функція «Щоденна активність», ви будете мотивовані для досягнення нових цілей, а також контролюватимете свої фізичні навантаження.

Будьте в курсі того, що відчуває ваш організм. При найменших змінах у серцевій діяльності моніторинг надішле негайне сповіщення. Годинник навіть може відслідкувати ваш рівень стресу і надати рекомендації для проведення сеансу дихальної гімнастики. Будьте спокійними та врівноваженими (нічого так не нервує, як прохання заспокоїтися. Годинник може і під руку попасти:)).

Смарт від Samsung – Galaxy Watch Active

Всі дані збираються та синхронізуються із Samsung Health (потрібно інсталювати із Google play store/Apple app store). Будуть доступні десятки інструментів та різноманітні звіти, що допоможуть підібрати для себе індивідуальні режими для спорту та стежити за самопочуттям.

Із годинником Samsung Health ви будете завжди на зв’язку. Адже використовуючи інтерфейс можна відповідати текстовими повідомленнями та смайликами наприклад тоді, коли смартфон на зарядці чи в іншій кімнаті.

Смарт від Samsung – Galaxy Watch Active

Більшість смарт годинників та фітнес браслетів вміють відслідковувати стадії сну. Galaxy Watch Active не являється виключенням із списку і може слідкувати за 4-ма стадіями сну.

Тривалість роботи акумулятора ємністю 230 мА*год становить 45 годин. Функція «Wireless Power Share» дає змогу прийти в повну готовність за найкоротші терміни.

Смарт від Samsung – Galaxy Watch Active

Гарантована сумісність із Android та Apple iOS.

Працює Galaxy Watch Active на ОС Tizen, має двохядерний процесор Exynos 9110, 4 гігабайти вбудованої пам’яті та 768 мегабайтів оперативної. Корпус та ремінець виготовлені із силікону. Діагональ сенсорного дисплея становить 1,1 дюйми, а розширення 360 x 360 пікселів. Рівень захисту відповідає стандарту IP68.

Наявний моніторинг Серцевого ритму, Сну, Пульсу, Фізичної активності.

Крім GPS, також присутні акселерометр, барометр, гіроскоп, датчик освітленості, пульсометр.

Вага становить 25 грамів, розміри: 39.5 x 39.5 x 10.5 мм.

Деякі особливості: Міцність 5ATM + IP68/MIL-STD-810G; Бездротова зарядка на основі WPC; Зв'язок: Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS / Glonass / Beidou / Galileo; Ремінець: 20 мм.

Годинник буде відмінним вибором та сподобається своїм вмінням індивідуального налаштування під користувача.