Плата заряду телефона від сонячної панелі

Пропоную вашій увазі плату заряду для телефонів та іншої техніки, яка призначена для роботи від сонячних панелей. Працює від вхідної напруги 5-18V. На виході можна отримати від 5 до 12 вольтів.

Плата має два виходи USB. Один вихід може видавати напругу 5 вольтів та силу струму 2A. Другий вихід підтримує функцію швидкої зарядки. При 5 вольтах можна отримати максимум 3A, при 9 вольтах 2A та при 12 вольтах 1,5A.

Наявна світлова індикація роботи пристрою. Для під’єднання сонячної панелі потрібно припаяти плюсовий контакт до S+ та мінусовий до S-.

Швидка зарядка при під’єднані телефона працює, напруга на тестовому телефоні становила 9 вольтів, а сила струму в середньому 1,3A. Через деякий час плата починає відчутно нагріватися. При під’єднані до плати ще одного телефона відбувається падіння сили струму. Таким чином сила струму заряду розподіляється між двома пристроями.

Для простих завдань плату можна використовувати. Багато портативних сонячних панелей обладнані такою або схожими платами. У першу чергу, вона має невеликі розміри і це може бути основним критерієм в певних ситуаціях.

Дивитись відео: «Плата заряду телефона від сонячної панелі»

Сторінка товару