Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows 2000 до Windows 11
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (русифікатор)

SearchMyFiles

SearchMyFiles – це заміна для стандартного пошуку в ОС Windows. Програма має значно більше налаштувань та параметрів, які можна застосувати до пошукових запитів. SearchMyFiles дозволяє виконувати дуже точний пошук, який недоступний в стандартній програмі, що вбудована в операційну систему Windows. Для прикладу, ви можете шукати файли, які були створені за останні 20 хвилин, які мають розмір 500 або 1024 кілобайти і тому подібне.

Після першого запуску відкриється вікно з умовами пошуку. Потрібно вказати режим пошуку, вибрати початкову теку, вказати маски для файлів та тек. Можна виключити певні теки або типи файлів. Можна вказати чи містить файл текст, дані або вказати шаблон. Для файлів можна враховувати регістр, атрибути, час створення та зміни і тому подібне.

SearchMyFiles

Після всіх налаштувань пошуку залишається лише натиснути на кнопку «Почати пошук».

Після закінчення пошуку ви отримаєте результат в головному вікні програми.

SearchMyFiles

Програма дає можливість виконувати пошук файлів-дублікатів. Зручною являється функція створення HTML-звітів. При потребі утиліту можна інтегрувати в контекстне меню провідника.

Для зручності користування ви можете використовувати програму на своїй мові. Потрібно завантажити архів з вибраним мовним файлом, розпакувати його та помістити файл у теку з програмою.

Рекомендую звернути увагу на «Everything»

Сторінка утиліти SearchMyFiles