Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 та Windows 11
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (русифікатор)

FreeSpaceLogView is a utility for viewing the free disk log on the system disk

Перед вами безкоштовна та портативна утиліта від NirSoft, яка покаже журнал вільного місця на диску в операційних системах Window 10 та Windows 11. Програма працює лише з дисками, які мають файлову систему NTFS.

Для кожного елементу журналу показується така інформація: час журналу, ім'я тома, ідентифікатор тома, мінімальний вільний простір, максимальний вільний простір, завантажувальний том (так/ні), розмір тома (тільки для Windows 11), мінімальний відсоток вільного простору (тільки для Windows 11), максимальний відсоток вільного простору (тільки для Windows 11).

Вся інформація для журналу береться із каналу журналу подій Microsoft-Windows-Ntfs/Operational.

За допомогою інструмента FreeSpaceLogView можна переглядати інформацію про використання дискового простору на локальній машині, віддаленій машині, яка знаходиться в локальній мережі та на зовнішньому диску, який можна під’єднати до комп’ютера.

Для локалізації програми на потрібну мову потрібно завантажити відповідний файл із сайту. Далі файл із архіву розпакувати у папку із програмою FreeSpaceLogView. Якщо програма запущена, то потрібно закрити та відкрити її повторно.

При потребі можна сформувати зручні HTML-звіти, наявне сортування, пошук, а також можна виділити та скопіювати вибрані елементи в буфер обміну.

Сторінка програми FreeSpaceLogView