Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Server 2016, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (є русифікатор)

Program for pinging domain names and IP addresses

PingInfoView – це безкоштовна програма для проведення пінгування декількох IP адрес або доменних імен одночасно. Це ще одна безкоштовна та корисна розробка від NirSoft.

Після додавання списку доменних імен або IP адрес програма буде автоматично через заданий часовий інтервал проводити опитування (пінг). Цей час можна змінити в налаштуваннях. Ви зможете побачити кількість отриманих, а також втрачених пакетів та тривалість пінга. Результати роботи можна зберегти в *.txt, *.HTML, *.XML, *.csv формат, або просто скопіювати в буфер обміну.

Для додавання списку адрес потрібно натиснути на «Файл» → «Загрузить список адресов из файла» (якщо ви хочете завантажити список із текстового файлу, дію також можна запустити комбінацією клавіш Ctrl+L). Або «Файл» → «Настройки обмена пакетами» (дію можна запустити клавішею F6) для введення адрес у поле програми.

Зверніть увагу на те, що потрібно вводити лише сам домен без http(s) та www.

Крім IP адреси, при потребі, можна задавати також і номер порту. Бажано в налаштуваннях зменшити кількість одночасних запитів. Інакше навіть робоча мережа може видати помилку.

Для русифікації програми потрібно завантажити відповідний файл (PingInfoView_lng.ini), розпакувати його та помістити у теку з програмою. Якщо програма вже запущена, то потрібно її перезапустити.

Програма підтримує ICMP та TCP пінги.

Сторінка утиліти PingInfoView