Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Від Windows 7 до Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

SoundSwitch

Програма SoundSwitch буде особливо корисна якщо у вашій системі встановлено декілька пристроїв для роботи з аудіо. Ви зможете легко перемикатися між пристроями для відтворення або запису звуку.

Після встановлення та запуску програма буде прихована в трей. Для доступу до налаштувань потрібно викликати контекстне меню на значку програми та вибрати потрібну дію. Зразу рекомендую зайти в налаштування та вибрати пристрої для керування. Там же можна зберігати власні профілі, налаштувати автозавантаження разом з операційною системою, вибрати мову та інші параметри.

SoundSwitch

Перемикатися між пристроями можна за допомогою комбінацій клавіш (за замовчуванням використовується CTRL + ALT + F11). В програмі доступні сповіщення у вигляді виринаючого вікна, звукового повідомлення або банера. Якщо ви використовуєте банер (після встановлення використовується за замовчуванням), то сповіщення будуть доступні навіть під час процесу гри. Цікавий також режим зі звуком. Після перемикання, пристрій, який вибирається за замовчуванням, буде відтворювати звук, повідомляючи про це вас.

Сторінка утиліти SoundSwitch