Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Lenovo MOTO Smart Assistant

Пропоную ознайомитися із програмою, яка дасть можливість керувати мобільними телефонами китайської фірми Lenovo. Це офіційна утиліта, яка може бути встановлена прямо із пам’яті вашого пристрою при підключенні його до комп’ютера (за умови, що на смартфоні увімкнене USB налагодження).

Першим ділом потрібно взяти свій девайс, тоді зайти в налаштування (значок шестерні) → Для розробників → Налагодження по USB → перевести перемикач у положення увімкнено.

Lenovo MOTO Smart Assistant

Lenovo MOTO Smart Assistant

Lenovo MOTO Smart Assistant

Якщо ви ще  не стали розробником, то читайте статтю: «Як увімкнути налагодження по USB на Андроїд? Увімкнення та вимкнення режиму розробника».

Після увімкнення налагодження по USB переходимо на сайт програми Lenovo MOTO Smart Assistant, завантажуємо її та встановлюємо на комп’ютер.

Відкриваємо та підключаємо мобільний телефон зручним способом. Можна через USB або використовуючи мережу Wi-Fi. При першому підключенні бажано використати USB з’єднання для автоматичної інсталяції мобільного додатка Mobile Assistant. Другий спосіб передбачає сканування Qr-коду. Після з’єднання, на мобільний буде встановлений також клієнт Mobile Assistant для якого потрібно надати всі запитувані дозволи (інакше ви не зможете керувати смартфоном).

Lenovo MOTO Smart Assistant

В разі успішного з’єднання ви отримаєте доступ до таких функцій як керування додатками, фото, музикою, відеофайлами, контактами та смс повідомленнями.

Lenovo MOTO Smart Assistant

Без проблем можна створити копію даних та відновити її при потребі в майбутньому.

Також ви зможете створювати рингтони, вести запис робочого столу смартфона, створювати gif, отримувати доступ до буфера обміну.

Lenovo MOTO Smart Assistant

Є функція, яка дає змогу в один клік копіювати дані із одного смартфона на інший.

Прямо із меню програми можна перейти на форум, отримати поради, виконати оновлення додатка на смартфоні, перевірити гарантію продукту та ін.

Окрема кнопка відкриє інформацію по вашому гаджету, що буде включати стан батареї, назву процесора, IMEI, версію Amdroid, час із моменту виключення та ін.

Lenovo MOTO Smart Assistant

Якщо для вас не вдається запустити свій смартфон, то можна скористатися функцією «Спасіння». Програма спробує відновити працездатність пристрою.

Сторінка програми  Lenovo MOTO Smart Assistant