Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows 7 до Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Windows Repair Toolbox

Операційна система працює стабільно до пори до часу. Помилки можуть виникати з вини користувача, через діяльність шкідливого програмного забезпечення або з інших маловідомих причин. Виправити деякі помилки можна за допомогою безкоштовної програми Windows Repair Toolbox.

Windows Repair Toolbox – це не засіб для виправлення помилок, а оболонка, яка використовується для завантаження та запуску різних системних програм. Це утиліти для виведення інформації по системній складовій вашого комп’ютера, антивірусні рішення та додаткові опції (наприклад, блокнот який можна використовувати для нотаток про стан комп’ютера до застосування виправлень та після).

Після завантаження архіву з програмою потрібно його розпакувати та запустити файл Windows_Repair_Toolbox. Далі потрібно прийняти ліцензійні умови та вибрати завантаження всіх функцій.

Ви побачите вікно з категоріями. Наприклад, розділ «Tools» (інструменти), «Malware removal» (видалення шкідливих програм) та ін. Потрібно вибрати розділ та відмітити прапорець навпроти утиліти, яка вас цікавить. Після цього буде завантажена версія утиліти, яка найбільш підходить під вашу версію ОС. Завантажені додатки можна знайти у теці програми Windows Repair Toolbox (підтека «Downloads»).

Використовуючи Windows Repair Toolbox, можна завантажити антивірусні утиліти та виконати перевірку комп’ютера на шкідливе ПО. Але потрібно розуміти, що прийдеться вивчити призначення утиліт зі списку та навчитися користуватися ними.

Знизу вікна програми можна побачити інформацію по своєму комп’ютері. Збільшити кількість датчиків можна в меню «Settings».

На мою думку, хороша реалізація ідеї. Не потрібно годинами шукати в інтернеті ту чи іншу програму для вирішення конкретної проблеми. Достатньо просто поставити прапорець навпроти вибраної програми, дочекатися завантаження її з офіційного сайту та вирішити проблему.

Сторінка Windows Repair Toolbox