Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

How do I hide a program from the Uninstall or Change Program?

Безкоштовна та портативна утиліта Hide From Uninstall List може бути використана для приховування від «очей» програм або ігор, які встановлені у вашій системі. Точніш не самих програм, а їхніх записів в утиліті «Видалення або зміна програми» (Програми та компоненти), яка використовується для керування встановленими програмами.

Нагадаю, що утиліта «Видалення або зміна програми» знаходиться за адресою: «Панель управления» → «Программы» → «Программы и компоненты». Можна відкрити швидше, натиснувши сполучення клавіш Win+R та ввівши у вікно «appwiz.cpl» (всі шляхи та команди без лапок).  

Hide From Uninstall List

1. Потрібно завантажити архів з програмою та розпакувати у зручне місце на диску.

2. Запустити файл HideUL. Якщо мова не вибралась автоматично, то відкрити «File» → «Languages» та вибрати потрібну.

3. Вибрати зі списку програму, яку бажаєте приховати та натиснути на кнопку «привида». Кнопка ока покаже програму знову. Цю ж операцію можна виконати із контекстного меню, або через меню «Правка». Можна поставити прапорець напроти «Скрыть (Программы и компоненты)» і вимкнути показ всіх встановлених програм та компонентів (яскрава демонстрація даного прикладу знизу на знімку екрана).

Hide From Uninstall List

Запустити утиліту Windows «Видалення або зміна програми» можна із меню програми Hide From Uninstall List: «Файл» → «Программы и компоненты».

Сторінка утиліти Hide From Uninstall List