Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Українська, російська

matematica

Програмне забезпечення орієнтоване на використання учнями, вчителями та батьками. Всі завдання складені таким чином щоб заохотити дитину. Після успішного проходження завдання можна пограти одну з вибраних ігор.

Даний педагогічний навчальний засіб схвалений до використання у загальноосвітніх навчальних закладах. Курс побудований таким чином, що мотивує дітей до навчання. Увесь матеріал деталізований по класах.

Завданням курсу являється ефективне повторення та закріплення вивченого матеріалу з математики за рік, у літній час та на початку нового навчального року.

Курс проходив апробацію у школах міста Києва та показав високу ефективність.

Як вже було зазначено, мотивація до навчання забезпечується іграми, в які дитина може погратися після успішного проходження завдання. Кількість завдань вибирається батьками або вчителем в налаштуваннях програми.

Час уроку триває близько 20 хвилин. У одну гру після здачі тесту можна пограти близько 30-ти хвилин. Ігри ретельно відібрані та не являються шкідливими. Це можуть бути гоночні аркади, симулятор футболу та ін. Вік дитини для даних ігор – 6 років та старше.

Пройшовши завдання, дитина зможе переглянути результати, які виведуться на екран. Можна звернути увагу на допущені помилки.

Вас може зацікавити програма «Скретч»

Перед запуском ППЗ потрібно вибрати клас, кількість завдань, а також прохідний бал у відсотках. Можна задати пароль для фіксації важкості завдання.

У головному меню доступний журнал, в якому можна переглядати кількість пройдених завдань по класах від загальної кількості.

Після проходження декількох завдань, стане доступний розділ «Мультимедіа».

Цікава програма, яка стане в нагоді для маленьких математиків, допоможе перевірити та покращити рівень знань.

Сторінка авторів програми

Завантажити програму «Математика для комп’ютера 1-5 клас»