Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Від Windows XP до Windows 11, включаючи 32-bit та 64-bit + онлайн
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Free PDF editor and virtual printer

Безкоштовних та функціональних програм для роботи з файлами формату PDF не так вже й багато. Але програма PDF24 Creator являється яскравим винятком.

Ви зможете працювати з документами даного формату та конвертувати їх із практично будь-якої програми, оскільки встановлюється віртуальний PDF принтер.

PDF24 Creator складається з таких модулів як PDF-редактор, PDF Reader (переглядач), PDF-принтер, PDF-конвертер, PDF OCR (розпізнавання тексту), модуль для стиснення PDF, інструмент для накладення PDF файлів, інструмент для знімання скриншотів, інструмент для групового опрацювання файлів, модуль для отримання знімків з камери або сканера, модуль меню для запуску потрібного інструмента.

Особливості інструмента PDF-редактор:

  • Підтримка режиму Drag & Drop (перетягування файлів у вікно програми мишкою);
  • Створення та розділення PDF файлів;
  • Ви зможете додавати, витягувати, повертати, видаляти, сортувати та переміщувати PDF сторінки;
  • Імпорт та автоматичне перетворення у PDF файли документів з програм Word, Excel, графічних редакторів та ін.;
  • Наявність зручних режимів попереднього перегляду та редагування PDF документів;
  • Інструменти для друку, збереження та відправляння.

Інструмент PDF-принтер дозволить роздруковувати файли із будь-якої програми. Для цього необхідно відкрити із потрібної програми файл, який ви хочете роздрукувати та відправити його на друк. В налаштуваннях друку вибрати принтер PDF24 та натиснути на кнопку друку. З’явиться вікно з параметрами (дивіться на знімок екрана нижче).

Free PDF editor and virtual printer

Free PDF editor and virtual printer

Інструмент PDF Reader без проблем відкриє будь-який документ формату PDF. Він містить всі інструменти для зручного перегляду та друку документа.

Використовуючи PDF-конвертер, ви зможете перетворювати різні формати документів в PDF формат. Також ви можете конвертувати PDF файли в інші формати (наприклад, *.docx, який являється форматом за замовчуванням програми Microsoft Office Word).

Файл, який займає багато місця можна стиснути за допомогою інструменту для стиснення.

Функція OCR допоможе розпізнати текст на відсканованих документах формату PDF (або просто сфотографованих на камеру смартфона). Для кращого результату потрібно вказати мову (або декілька мов) вихідного документа.

Також ви зможете додавати водяні знаки, захищати документи паролем та знімати їх (не плутайте з підбиранням), додавати підпис, сторінки та багато іншого.

Зверніть увагу на те, що PDF24 Creator являється безкоштовним для домашнього використання та бізнесу. А також ви можете використати онлайн версію, яка також являється безкоштовною.

Попрацювавши з програмою, можу зробити висновок, що PDF24 Creator – це потужні та функціональні інструменти для роботи з PDF файлами. А враховуючи повну безкоштовність програми, вибір стає очевидним.

Сторінка програми PDF24 Creator

Онлайн інструменти для роботи з PDF