Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

Konvert

Konvert – проста програма, яка не потребує встановлення і призначена лише для одного – простого створення шаблону конверта для наступного друку на аркуші паперу формату A4. Після друку залишається лише вирізати по пунктирних лініях та скласти конверт по суцільних, потім проклеїти краї та отримати простий конверт (для зберігання чого небудь).

Скажу зразу, що програма стара як світ, проте завантажити її із інтернету практично (я не знайшов) неможливо, ну хіба що вірус можуть на деяких сайтах підсунути. Офіційний сайт також давно не працює.

На конверті можна створювати надписи, вибирати розмір, тип та колір шрифту. Рекомендую використовувати векторні шрифти (наприклад, Times New Roman), інакше текст буде занадто розмитим.

Готові шаблони можна зберігати для наступного використання.

Програма дуже давня, проте працює на всіх версіях операційних систем Windows. Це я особисто перевірив (але буває всяке, можливо, в когось і не відкриється).

Вірусів не має (перевірено на virustotal.com, 0 загроз при скануванні 73 антивірусами). Часом буває необхідність у швидкому створенні конвертів, тому вирішив викласти програму для завантаження.

Завантажити програму Konvert