Ocenaudio 

Ocenaudio — безкоштовний та потужний аудіоредактор, що може поставити конкуренцію, навіть, платним аналогам. Відзначається високою швидкістю роботи та просунутою системою керування оперативною пам’яттю, так що навіть, великі файли вона може тримати відкритими, не забираючи при цьому всю оперативку комп’ютера. Може працювати із файлами, практично будь-якого розміру та тривалості, і при цьому не буде спостерігатися підвисання комп’ютера. Всі кодеки вже вбудовані в програму і вам не потрібно встановлювати їх.

В програмі відкритий аудіофайл буде мати форму звукової хвилі, рухаючись по якій можна редагувати потрібну ділянку аудіотреку. Також редактор дозволяє працювати із спектрограмою, аналізуючи контент аудіосигналу. Внесені налаштування спектрограми застосовуються в режимі реального часу та відразу ж відображаються після застосування параметрів.  Із OcenAudio ви зможете застосувати на аудіо різні ефекти, комбінувати їх і отримувати бажаний результат, який до того ж можна оцінити в реальному часі. У вікні налаштування ефекту, ви побачите мініатюру форми хвилі, за допомогою якої можна здійснювати навігацію по треку та вибирати потрібні частини. 

Програмою підтримуються VST (Virtual Studio Technology) плагіни — даючи для користувачів безліч можливостей із новими ефектами.

Програма має портативну версію.

Сайт програми