Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Linux, Mac та Windows
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Free video converter for Windows / Linux / macOS

Знайомтеся із конвертером для відео, який можна використовувати безкоштовно. Програма FastFlix має багато налаштувань й підтримує сучасні стандарти кодування (наприклад, x265).

Для роботи потребує набір бібліотек FFmpeg, які можна завантажити після запуску програми (програма запропонує виконати дану дію автоматично, потрібно лише погодитися).

Для зміни мови інтерфейсу потрібно відкрити «File → Settings» та навпроти «Language» вибрати потрібну мову. Далі натиснути на кнопку «Save» для збереження налаштувань. Перезапустити програму.

FastFlix зберігає метадані HDR10 для x265, NVEncC HEVC та VCEEncC HEVC, які у майбутньому будуть розширені до AV1.

Можна налаштувати бітрейт, бітову глибину, CRF, кількість кадрів за секунду, застосовувати оптимізацію, вибрати тип кодека, застосувати параметри якості. Всі налаштування згруповані у вкладки. Окремо можна вносити налаштування для відео, аудіо, редагувати субтитри, налаштовувати обкладинку. В окрему вкладку винесені розширені налаштування. Також показується інформація по поточному відеофайлу (тип кодека, роздільна здатність відео, профіль та ін.).

Є можливість вибирати профіль для кодування відео, а також створювати власні профілі. Після старту можна спостерігати за процесом конвертування у деталях.

Скриншот кодеків, які підтримуються програмою FastFlix:

FastFlix

Програма нова та продовжує розвиватися й вдосконалюватися.

Сторінка програми FastFlix