Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8 / 7 / Vista
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Free program for copying audio CDs

Хоча більшість використовує для прослуховування музичних композицій флешки, карти пам’яті, хмарні сервіси та інші, більш поширені способи й формати, є багато користувачів, у яких наявні Audio CD диски.

На таких носіях записувалась в минулому практично вся музика. У мене на полиці до цього часу лежать композиції різного жанру, які записані таким чином. Якість звучання була відмінною, а ось із кількістю звукових доріжок була велика проблема – їх було приблизно 20-30 штук (все залежало від тривалості музичних композицій). Максимальна тривалість обмежувалася майже 80 хвилинами.

Відомо, що просто скопіювати музику з такого носія інформації не вийде. Її потрібно конвертувати спеціальною утилітою у бажаний формат (здебільшого це mp3).

Безкоштовна програма Audio Compact Disc Reader може конвертувати композиції з ваших Audio CD дисків у потрібний формат. Вона абсолютно безкоштовна та не містить реклами. Програмою підтримуються більшість CD/DVD/BD-приводів, найбільш розповсюджені сучасні аудіоформати, алгоритми Replay Gain й EBU R 128 для нормалізації гучності, Unicode для міжнародних символів в текстових метаданих (APE-теги, ID3v2-теги, …), гнучкий метод для автоматичного створення імен файлів та сортування по підкаталогах, можливість перетворення частоти та дискретизації професійної якості, корекція подряпин та тремтіння, підтримка де-емфазісу для правильного еквалайзера рідких компакт-дисків, які записані з фільтром підкреслення.

Сторінка програми Audio Compact Disc Reader