Підтримувані браузери: Mozilla Firefox, Google Chrome

Firefox Relay

Розширення Firefox Relay допоможе створити так звані маски електронної адреси. Це буде видумана адреса електронної пошти, яка може пересилати листи у теку «Вхідні» вашої дійсної e-mail адреси. Таку псевдоадресу можна використовувати для реєстрації на неважливих сайтах з метою попередження спаму.

Після створення видуманої адреси можна реєструватися на сайтах, яким ви не довіряєте або просто не хочете, щоб сайт знав вашу дійсну адресу. Всі листи будуть пересилатися на вашу дійсну пошту. Якщо ви не хочете отримувати їх, то можете заблокувати відправника або просто видалити видуману пошту. Таких придуманих адрес можна створити скільки завгодно.

1. Для початку роботи потрібно увійти в акаунт Firefox, або виконати реєстрацію. Далі встановити розширення. Воно доступне для різних браузерів.

2. Натиснути на кнопку «Створити нову маску» та вибрати потрібні і доступні налаштування, оскільки безкоштовно доступно дві опції: блокування всіх листів або нічого. Для блокування реклами потрібна преміум підписка.

Firefox Relay

3. Зайти на потрібний сайт та спробувати зареєструватися за допомогою створеного псевдоніма.

Сторінка розширення Firefox Relay

Сторінка розширення для браузера Google Chrome