Підтримувані браузери: Google Chrome, Mozilla Firefox (аналоги для Opera)

Dark Reader

Для всіх, хто працює у нічний час доби та хоч трішки турбується про свій зір, пропоную встановити темну тему для самих популярних браузерів – Google Chrome та Mozilla Firefox.

Встановивши та активувавши доповнення, ви будете мати змогу використовувати темний фон простим натисканням кнопки увімкнути/вимкнути.

1. Перейдіть на сторінку доповнення та натисніть на кнопку «Встановити».

2. У виринаючому вікні підтвердіть інсталяцію розширення.

Dark Reader

3. У правому верхньому кутку появиться іконка розширення, натиснувши на яку можна налаштувати відтінки, кольори, контрастність, режим накладання жовтого фільтра «сепія», інверсію, відповідно до своїх вподобань (дивіться скриншот знизу).

Dark Reader

Можна налаштовувати окремо кожен сайт. Для цього використовується меню «Список». Налаштовується також шрифт та його обведення. На вкладці «Ще», доступні для вибору різні фільтри, робота яких може сильно вплинути на відображення елементів сторінки. Також вони по різному поводять себе у конкретних браузерах. Більш детально про фільтри ви зможете прочитати після інсталяції додатка. За замовчуванням використовується динамічний фільтр, проте ви повинні самі перейти на інший, якщо ваший комп’ютер має слабкі характеристики або ви помітили сильне сповільнення роботи. Так, використання розширень може не лише додавати зручності але і сповільнювати роботу комп’ютера.

Для детальних налаштувань натисніть на «Вкл/выкл расширен. Alt + Shift + D». Так ви перейдете в режим керування розширенням, у якому можна налаштувати «гарячі» клавіші.

Dark Reader

Розширення безкоштовне та не містить реклами.

Сторінка розширення Dark Reader для браузера Google Chrome

Сторінка розширення Dark Reader для браузера Mozilla Firefox


Аналоги для браузера Opera: Night Mode Pro; Dark Mode