Підтримувані браузери: Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox

Pocket

Один із найвідоміших та найпопулярніших сервісів для зберігання інтернет сторінок для наступного читання називається Pocket. Його навіть використовують такі відомі додатки як Twitter, Flipboard, Google. Pocket існує у вигляді доповнень до популярних браузерів та як самостійна платформа.

Ви можете зберігати різноманітний контент (відео, статті, сторінки та додатки) незалежно від свого місцеположення. Коли появиться вільна хвилина можна приступати до читання, перегляду та ознайомлення із збереженою раніше інформацією.

Перше, що потрібно – це реєстрація або вхід із використанням облікового запису Google.

Після входу можна встановити додаток на мобільний або доповнення для браузера. Якщо ви використовуєте браузер Mozilla Firefox, то справа адресної стрічки появиться значок Pocket, натиснувши на який, можна зберегти поточний контент. Меню для збереження може відрізнятися у додатках та розширеннях для браузерів.

Можна просто скопіювати адресу сторінки, перейти на сторінку Pocket та натиснути +, щоб додати інтернет адресу до списку.

При додаванні контенту відбувається автоматичне сортування. Відео, крім головної сторінки, можна знайти у меню «Відео», статті – відповідно у меню «Статті».

При читанні статті доступні слідуючі опції: додати в архів, видалити, додати тег, додати у вибране, поділитися.

Pocket

Інтернет сторінка відображається у Pocket у значно зручнішому вигляді. Тому читати лише одне задоволення. У два кліка можна змінити фон (наприклад на темний), вибрати тип шрифту та змінити його розмір. При покупці преміум доступу можливостей стане на порядок більше. Для керування вище згаданими параметрами, потрібно натиснути на кнопку Аа, яка знаходиться справа.

Можна для браузера встановити розширення Pocket New Tab, яке змінить домашню сторінку та додасть більш привабливого вигляду для вибраного (для прикладу в Google Chrome).

Досить цікава та корисна задумка, яка дозволяє ділитися цікавими статтями, ідеями, відео та дізнаватися багато нового, бути в курсі останніх подій. А вдосконалений режим читання веб-сторінок із індикатором прочитаного, залишає лише приємні емоції.

Сторінка сервісу Pocket